NEVOLJE U RAJU: / Mourinho je bijesan! Dok njemu gori pod petama, šef se odmara na Novom Zelandu

Image
Foto: AFP

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho bijesan je na klupske čelnike zbog iskazane nemoći da dovedu igrače koje je tražio, izvještava BBC.

4.7.2017.
17:25
AFP
VOYO logo

Odmah nakon finala Europske lige u kojem je United pobijedio Ajax, Mourinho je izjavio kako je izvršnom dopredsjedniku Edu Woodwardu dao popis trojice ili četvorice igrača koje želi dovesti. No, do danas je na Old Trafford došao samo švedski stoper Victor Lindelöf iz Benfice.

Lani posve drugačija situacija

Mourinho je želio imati sva pojačanja na okupu do odlaska na američku turneju predstojeće nedjelje, ali sada je sasvim jasno da se to neće dogoditi. Portugalac i dalje zahtijeva barem jednog napadača koji će zamijeniti Zlatana Ibrahimovića te jednog defenzivnog veznjaka, a nada se i jednom krilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antoine Griezmann je otpao nakon što je sam odlučio ostati u Atletico Madridu, a Woodward već tjednima nije u stanju postići dogovor s Real Madridom oko Alvara Morate. Što se tiče veznjaka, Mourinhov je prvi izbor bio Eric Dier iz Tottenhama, ali pregovori sa Spursima su tradicionalno teški za United pa su se u klubu radije okrenuli Nemanji Matiću iz Chelseaja. No, i tu je zapelo pa ni srpski reprezentativac neće u nedjelju biti u Unitedovom zrakoplovu za SAD. Neće tamo biti ni našeg Ivana Perišića kojeg engleski velikan nastoji dovesti iz Intera iako mu on ipak nije prioritet budući da u Mourinho momčadi ima velik broj igrača koji mogu igrati na krilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani je United dva tjedna prije odlaska na dalekoistočnu turneju doveo Erica Baillyja, Zlatana Ibrahimovića i Henriha Mhitarjana, a tek se Paul Pogba priključio kasnije. Sada je situacija znatno drugačija i postoji velika opasnost da će doći do sukoba između Mourinha i Woodwarda koji je prije nekoliko dana uživao na Novom Zelandu umjesto da se bavi transferima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo