NEVJEROJATNO TUŽNO: / Gasi se bivši Modrićev i Subašićev klub. Kultna momčad krenut će ponovo u Županijskoj ligi

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Klub će prestati postojati, a vjerovnici će se pokušati namiriti stečajnim postupkom, iako klub zapravo ne posjeduje gotovo ništa

30.5.2020.
16:54
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji prvoligaš i kultni hrvatski klub u kojem su nekada igrali srebrni Vatreni, Danijel Subašić i Luka Modrić, NK Zadar, sljedeće sezone neće se natjecati niti u jednoj ligi. Nisu dobili licenciju za novu sezonu, a od stečaja ih je spašvala samo koronakriza zbog koje su svi stečajni postupci odgođeni.

Kako piše portal 057.info, NK Zadar, koji je trenutno šesta momčad 3. HNL Jug, će se ugasiti ako se nekim slučajem ne dogodi neki veći obrat, a njegova seniorska momčad neće se sljedeće sezone natjecati niti u jednom razredu hrvatskog nogometa. Dakle, klub će prestati postojati, a vjerovnici će se pokušati namiriti stečajnim postupkom, iako klub zapravo ne posjeduje gotovo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

18.07.2018., Zadar - Na stadionu Stanovi cetvorica zadarskih vatrenih, Sime Vrsaljko, Dominik Livakovic, Danijel Subasic i Luka Modric, polozila su vijenac i zapalila svijece na mjestu stradavanja Hrvoja Custica. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Ipak, osnovan je novi klub HNK Zadar, u koji su prebačeni svi uzrasti osim seniora i većine polaznika Škole nogometa, ali oni bi im se navodno uskoro trebali priključiti. Postoji opcija da se HNK Zadar odmah priključi 3. HNL Jug gdje je NK Zadar do sada igrao, ali realna je opcija i ta da sljedeće sezone ipak kreću u Županijskoj ligi, dakle, od samog dna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo