NEVJEROJATNO JE, ALI SADA ZAPRAVO IMA SMISLA: / Talijanska Gazzetta objasnila zašto je Ivan Perišić odjednom potreban Interu

Image
Foto: Profimedia

Gazzetta dello Sport piše kako je Perišić ovaj put u dvije prijateljske utakmice ipak zadovoljio kriterije Contea

26.9.2020.
9:19
Profimedia
VOYO logo

Malo tko je mogao pretpostaviti da će hrvatski nogometaš i srebrni Vatreni, Ivan Perišić, dobiti novu priliku u Interu i to kod istog trenera koji ga je prošle sezone prekrižio i poslao na posudbu nakon samo jedne pripremne utakmice u kojoj nije zadovoljio.

No, nakon vrlo uspješne sezone u Bayernu, s kojim je Perišić osvojio Ligu prvaka, Bundesligu i Kup, vratio se u Inter i to prije svega jer se klubovi nisu mogli dogovoriti oko odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Belgian midfielder Radja Nainggolan (2R) is congratulated by Inter Milan's Argentine forward Lautaro Martinez (L), Inter Milan's Croatian midfielder Ivan Perisic (2L) and Inter Milan's Croatian midfielder Marcelo Brozovic (R) after scoring a goal during the Italian Serie A football match between Inter Milan and Sampdoria on February 17, 2019 at the San Siro stadium in Milan.,Image: 414368267, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Perišiću je po dolasku u Milan navodno rečeno da si može tražiti novi klub, ali kako konkretnih ponuda nije bilo trener Antonio Conte odlučio ga je ipak ostaviti i dati mu šansu. Gazzetta dello Sport piše kako je Perišić ovaj put u dvije prijateljske utakmice ipak zadovoljio kriterije Contea te da će mu Talijan čak tvrde da bi ga mogao staviti u prvu postavu protiv Fiorentine u subotu navečer.

"Perišić je bio dio Bayernove momčadi koja je ove sezone osvojila sve. Čini se da su mu sve te titule jako dobro došle jer se uspio nametnuti Conteu koji je rekao da Hrvat i dalje ima veliku želju igranja za Inter, a kad je tako onda je sve lakše. Perišić može jako dobro doći Conteu jer može igrati nekoliko pozicija i on će biti veliki dobitak za Inter", piše Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo