NEVJEROJATNE BROJKE: / Pogledajte koliko zapravo Luka Modric znaci Realu

Samo dvije pobjede u posljednjih pet utakmica skinule su Real s trona spanjolskog prvenstva, 'kraljevski klub' nakon poraza u Bilbaou gleda u leda Barceloni.

9.3.2015.
9:42
VOYO logo

Katalonci su 'gaznjem' Rayo Vallecana stigli na bod ispred mrskog rivala i kako do kraja sezone ima jos 12 kola, ocekuje nas spektakularna zavrsnica. Atletico je sedam bodova iza vodeceg dvojca i tesko ce Mario Mandzukic i drustvo uspjeti se upustiti u borbu gdje ce ocito kljucnu ulogu imati jedan drugi Hrvat.

Luka Modric bi mogao i odluciti pitanje spanjolskog prvaka. Brojke su vise nego jasne, kako je otkrio jedan spanjolski kolega - Real bez Luke je potpuno drugacija momcad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o subjektivnom dojmu i koliko god voljeli Luku, Real je s Lukom u sastavu prosjecno zabijao 3.16 golova po utakmici. Bez Modrica ucinak je znatno slabiji, zabijaju tek 2.30 golova.

Zato nije niti cudo da navijaci Reala jedva cekaju Luku, koji bi mogao vec zaigrati u utorak 10. ozujka protiv Schalkea u Ligi prvaka. Podsjetimo zbog otkinuca hvatista misica lijeve natkoljenice nas je repreznetativac pauzirao vise od tri i pol mjeseca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo