[FOTO] NEVJEROJATNA UTAKMICA O KOJOJ ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI: / Wolverhampton preokrenuo 0:2 i senzacionalno srušio Man City

Image
Foto: Profimedia

Wolverhampton i Manchester City odigrali su nevjerojatnu utakmicu

27.12.2019.
22:55
Profimedia
VOYO logo

Wolverhampton i Manchester City odigrali su u petak navečer na stadion Molineux posljednju utakmicu 19. kola engleskog Premiershipa koja je završila pobjedom Wolverhamptona 3:2 nakon preokreta. Guardiolina momčad htjela je iskoristiti težak poraz Leicestera od Liverpoola (4:0) u četvrtak te dodatno smanjiti zaostatak za vodećim Redsima, koji marširaju prema toliko željenom i iščekivanom naslovu prvaka Engleske. No, nije u tom uspjela, iako su Građani vodili s 2:0...

Image
OVE RIJEČI LEGENDE ODJEKNUT ĆE ENGLESKOM: /

'Liverpool može osvojiti naslov prvaka bez poraza'

Image
OVE RIJEČI LEGENDE ODJEKNUT ĆE ENGLESKOM: /

'Liverpool može osvojiti naslov prvaka bez poraza'

Utakmica prepuna preokreta i zanimljivosti

Bila je to utakmica prepuna preokreta i zanimljivosti. Već u 12. minuti, nakon mirnih deset minuta uvoda, Ederson je zaradio isključenje. Conor Coady poslao je sjajnu loptu preko pola terena prema Diegu Joti, koji je pobjegao obrani Građana te krenuo na Edersona. Brazilski čuvar mreže ga je srušio (više zakačio) i sudac Martin Atkinson odmah mu je pokazao crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VAR intervencija kod penala za 1:0

No, u 23. penal za City. Leander Dendoncker srušio je Riyada Mahreza u prodoru unutar kaznenog prostora. Atkinson prvo nije dosudio kazneni udarac, ali je intervenirao VAR nakon čega je pokazano na bijelu točku. No, Raheem Sterling promašio je penal. Međutim, glavni sudac dvoboja Martin Atkinson vratio je loptu na bijelu točku i zatražio ponavljanje penala jer je netko od igrača Wolvesa utrčao ranije u šesnaesterac i onda je Sterling bio točan (pogodio u 25.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sterling zabio i za 2:0, a onda - show

Nisu se domaći Vukovi predavali. U 47. minuti mogli su izjednačiti na 1:1, ali su promašili veliku šansu. Jota je zapucao zicer, a tko ne zabije .- dobije! City je udvostručio vodstvo s igračem manje, a gol je bio zabio ponovno Raheem Sterling u 50. No, u 55. minuti, samo pet minuta poslije, ludnica na stadionu. Fenomenalan pogodak postigao je Adama Traore za smanjenje rezultata na 2:1. Robusni španjolski napadač sjurio se s desne strane terena znalački poput pravog majstora, a onda jako opalio s ruba kaznenog prostora i fantastično pogodio.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 73. minuti domaći nogometaši mogli su izjednačiti, ali Saiss je promašio glavom. No, u 82. minuti delirij na Molineuxu. Raul Jimenez, na dodavanje Adama Traorea koji je oduzeo loptu Benjaminu Mendyju, krivcu što loptu nije ispucao, nego ju je gradio, ali nije u tom uspio.

Matt Doherty junak, u 93. Sterling iz slobodnog udarca pogodio gredu

U 89. minuti Matt Doherty je iz solo akcije donio pobjedu i bacio u totalni trans domaće navijače, da bi u 93. minuti Sterling iz slobodnog udarca pogodio gredu. Na engleskoj prvoligaškoj ljestvici vodi Liverpool s 52 boda, Leicester im 39, City je treći s 38 bodova, dok su Wolvesi skočili na peto mjesto s 30 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo