SJEĆATE SE NJEGA? / Nevjerojatna sportska priča. Igrao je rukomet za reprezentaciju Hrvatske, PPD Zagreb, Nantes, a sada je postao - nogometaš!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Osvajač zlatne medalje na juniorskom rukometnom SP-u, odlučio je napraviti zaokret u karijeri

25.9.2021.
14:58
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji rukometni reprezentativac Hrvatske, bivši igrač PPD Zagreba, Nantesa, Chamberija, Wisle i Azoty-Pulawyja, Jerko Matulić, otvorio je novi pravac u svojoj sportskoj karijeri. Naime, Matulić, koji je za reprezentaciju nastupio 35 puta i s kojom je bio na SP-u 2017. godine, postao je - nogometaš!

Osvajač zlatne medalje na juniorskom rukometnom SP-u, odlučio je napraviti zaokret u karijeri i počeo se baviti nogometom, ali ujedno igra i rukomet. Prošao je pripreme s RK Rvacka iz Livna, koji se natječe u Prvoj FBiH - Jug ligi, ali je paralelno s time i nogometaš NK Postira Sardi s Brača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Igra na desnom krilu

Na službenom Facebooku NK Postira Sardi osvanula je i šaljiva objava u kojoj su najavili Matulića kao svog novog igrača.

Pitanje! Probajte pogoditi u komentarima. U klub je stigao novi igrač i ima inicijale kao Michael Jordan (M.J). Livak je, a najbolje se snalazi na desnom krilu. Ima 31 godinu i pet mjeseci. Odbio je Hajduk, a to mu ne ide u prilog. Visok je 187 cm (Wikipedia), a mislimo da je i viši. Težak 86 kg (opet Wikipedia). Igrao je po Hrvatskoj, Poljskoj, Francuskoj i ima nastupe za reprezentaciju'', predstavio ga je tako njegov novi klub, NK Postira Sardi s Brača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo