NEVJEROJATNA SCENA: / Pogledajte kako su Velšani luđački proslavili ispadanje Engleske!

Image
Foto: Screenshot

Senzacionalna pobjeda Islanda protiv Engleske (2-1) u osmini finala Europskog prvenstva izazvala je totalni delirij kod - Velšana!

28.6.2016.
8:44
Screenshot
VOYO logo

Hrabri i borbeni islandski nogometaši kreirali su najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela Eura, ali nisu u ponedjeljak navečer slavili samo oni i njihovi navijači. Pomalo nevjerojatna snimka dolazi iz hotela u kojem su odsjeli velški nogometaši koji nisu skrivali oduševljenje ispadanjem omražene im Engleske.

Prvaci Velike Britanije

Kad je sudac u Nici odsvirao kraj, među Velšanima je nastalo totalno ludilo, jedni su drugima letjeli u zagrljaj, skakalo se po stolovima, plesalo, vikalo... Wales je izgubio od Engleske (1-2) u grupnoj fazi natjecanja, ali su zahvaljujući Islandu Gareth Bale i društvo dogurali najdalje od svih britanskih momčadi. U petak će u Lilleu loviti polufinale protiv Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna je stvar ipak posebno zanimljiva. Gotovo svi velški reprezentativci igraju u engleskim klubovima, tako da je pitanje kako će izgledati dolazak na pripreme nakon ovako histeričnog slavlja ispadanja Tri lava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo