NEVJEROJATNA PRIČA S OTOKA: /

Čitava obitelj doletjela iz Dublina kako bi navijala protiv njega

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Veznjak četvrtoligaša Plymoutha Argylea Graham Carey bio je oduševljen što je njegova momčad u nedjelju izvukla nulu protiv Liverpoola u sklopu 3. kola engleskog FA kupa.

9.1.2017.
11:45
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Toliko oduševljen da je ovaj veliki navijač Redsa otkrio i jednu tajnu. Naime, uoči susreta kad se legendarnim Anfieldom zaorila najpoznatija nogometna himna na svijetu 'You’ll never walk alone', Careyu je došlo da se zaleti na tribine, uzme šal Liverpoola i zajedno sa navijačima zapjeva pjesmu koju pjeva čitav život, piše britanski tabloid The Mirror.

ŠOK ZA NAVIJAČE NA ANFIELDU: Liverpool se propisno izblamirao protiv četvrtoligaša!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Malo mi je nedostajalo da se pridružim navijačima Liverpoola'

"Da, malo mi je nedostajalo da se pridružim navijačima Liverpoola. E, da sam bar u tom trenutku imao šal oko vrata", priznao je mladić nakon susreta kome je iz Dublina na utakmicu stigla cijela obitelj kako bi navijala, sad pazite ovo, protiv njega.

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

I to je drugi dio ove priče. Naime, njegova obitelj već godinama navija za Liverpool. Kad se doznalo da će Plymouth igrati u FA kupu protiv Liverpoola, iz Dublina je stigla čitava obitelj Grahama Careya kako bi vidjela svog člana obitelji na djelu i kako bi navijala za Redse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Engleskoj su tradicija i odanost - sve

Rijetko gdje na svijetu može se vidjeti ovakav slučaj. Jer, engleski nogomet sa sobom nosi nevjerojatne stvari. Na Otoku je tradicija sve, a klubovi svetinja. Važniji i od obitelji. Jednom riječju, nogomet je iznad svega. Kao i odanost klubu.

Što se tiče samog susreta, vrijedi spomenuti kako je Liverpool utakmicu započeo s pet juniora, a u posljednjih pola sata trener Juergen Klopp uveo je Lallanu, Firmina i Sturridgea. Redsi su uputili 28 udaraca prema golu protivnika, a gosti tek četiri. No to im nije pomoglo pa će o prolazu u sljedeći krug odlučivati nova utakmica, u kojoj će domaćin biti Plymouth.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo