Nevjerojatna izjava trenera Dinama nakon maksimirske 'sramote'

19.9.2013.
21:27
VOYO logo

Branko Ivanković započeo je novi mandat na klupi Dinama s dva poraza! Prvo na Poljudu, a onda na otvaranju nove europske sezone od ukrajinskog Černomoreca u Maksimiru (1:2).

"Tužan sam. Izgubili smo utakmicu koju nismo trebali jer nismo bili slabija momčad. Oni su pokazali da su čvrsta i kompaktna momčad, baš kakvu smo i očekivali. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, no u drugom smo izgubili pas igru pa i sigurnost", istaknuo je Ivanković i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo primili dva pogotka, bilo je to teško za nadoknaditi, a Čop i Fernandes onda su promašili prilike kakve se ne smiju promašiti", komentirao je Ivanković.

Modri su ponovno primili dva pogotka iz prekida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, to je naša slabost koju neće biti lako eliminirati. U drugom poluvremenu nismo uspjeli napraviti pritisak, pokušali smo preko Husejinovića dovesti loptu do napadača, no nismo uspjeli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamovoj skupini Ludogorec, sljedeći protivnik (2. listopada u gostima), pobijedio je kod PSV-a 2:0.

"Da, bit će sve otvoreno u našoj skupini. Još je pet utakmica pred nama, puno bodova je u igri i imamo realnu nadu za uspjeh jer smo i na ovoj utakmici pokazali da možemo igrati protiv svakoga", zaključio je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo