NEVJEROJATAN TRANSFER NEKADAŠNJEG KOVAČEVA MILJENIKA: / Ajax iskrcao rekordnu cifru za napadača koji zadnjih godina ne zabija

Image
Foto: Profimedia

U West Hamu je igrao katastrofalno, u 53 utakmice zabio je svega 14 golova

8.1.2021.
12:54
Profimedia
VOYO logo

Nizozemski nogometni velikan Ajax angažirao je bjelokošćanskog napadača Sebastiana Hallera (26), dosadašnjeg člana West Ham Uniteda, potpisavši s njim ugovor na četiri i pol godine.

Ajax je za Hallera platio odštetu od 22.5 milijuna eura što je novi klupski rekord. Haller se tako vratio u Nizozemsku gdje je igrao za Utrecht od 2014. do 2017. godine kada ga je trenirao sadašnji trener Ajaxa Erik ten Hag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Sebastien Haller of West Ham United Everton v West Ham United, Premier League, Football, Goodison Park, Liverpool, UK - 01 Jan 2021,Image: 580406274, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Nakon Utrechta Haller je nastupao za Eintracht iz Frankfurta iz kojega je 2019. prešao u West Ham za golemih 50 milijuna eura. U West Hamu je igrao katastrofalno, u 53 utakmice zabio je svega 14 golova. Haller bi mogao debitirati za Ajax već u nedjelju u derbiju nizozemskog prvenstva protiv PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo