KAKAV POTEZ / Nevjerojatan prizor na utakmici Dinama. Sudac dosudio penal protiv Modrih, a onda se javio igrač na kojem je napravljen faul

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Utakmicu je obilježila i jedna nevjerojatna situacija

16.10.2022.
17:36
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 13. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na stadionu Maksimir pred 4.500 gledatelja pobijedio Varaždin sa 3-1 preokretom u drugom poluvremenu.

Junak utakmice bio je Bruno Petković koji je bio najzaslužniji za preokret "modrih" postigavši u zadnjih pola sata dva gola, uz asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin je poveo golom Frana Brodića u devetoj minuti, no gosti su u 33. minuti ostali s igračem manje nakon što je isključen Andreis Herrera. Izjednačio je Bruno Petković u 69. minuti, Martin Baturina je u 78. preokrenuo rezultat, a konačnih 3-1 postavio je Petković je kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi.

Image

Utakmicu je obilježila i jedna nevjerojatna situacija. Naime, u 57. minuti igrač Varaždina Matija Kolarić bio je u duelu s Livakovićem i pao je, a sudac Patrik Kolarić dosudio je penal. Međutim, njegov prezimenjak pokazao se kao izuzetno korektan i došao je do njega te je kazao kako kontakta nije bilo. Čestitali su mu svi, od igrača pa do suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo