BIZARNO. ZBOGOM PAMETI / Komedija u susjedstvu: Lider vodio 2-0 i 3-1, a onda je njihov golman doživio pomračenje uma

Image
Foto: PROFIMEDIA

Prvo 'krtica', a onda i nes(p)retna reakcija vratara. Bizarno...

16.2.2024.
22:45
PROFIMEDIA
VOYO logo

Jedna od najluđih utakmica sezone odigrana je u Mađarskoj. Nogometaši Paksija, vodeće momčadi prvenstvene ljestvice ugostili su Zalaegerszeg, ekipu iz donjeg doma ljestvice. Iako su svi očekivali glatku pobjedu domaćina, gosti su nakon senzacionalnog preokreta slavili 3-4 (2-0).

Image
POČETAK HNL VIKENDA /

Nabrijana utakmica Slaven Belupa i Istre završila podjelom bodova

Image
POČETAK HNL VIKENDA /

Nabrijana utakmica Slaven Belupa i Istre završila podjelom bodova

Sve je počelo već u 4. minuti kada su domaćini došli u vodstvo nesretnim autogolom Evangeloua, bivšeg braniča Osijeka. U 29. minuti Konyves je imao priliku povisiti na 2-0, no njegov kazneni udarac ostao je neiskorišten. Ipak, isti se igrač iskupio pogotkom u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena i vodeći je sastav mađarske lige mirno mogao na predah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač Antonio Mance, također bivši igrač Osijeka, u 53. je minuti asistirao za smanjenje vodstva Paksija na 2-1, ali dvije minute kasnije Konyves ponovno zabija i vraća Paksi na dva pogotka prednosti.

Ovo nisu sanjali ni u najgorim snovima

No, deset minuta kasnije dogodilo se novo uzbuđenje. Croizet je smanjio na 3-2, a u 73. minuti u akciji je ponovno bio Mance. Hrvat se sjurio za jednom dugačkom loptom na koju je istrčao domaći vratar. Uslijedila je komična situacija - taman što je vratar istrčao, lopta je tik pred njim udarila u ''krticu'', istu onu poznatu maksimirsku protiv Engleske, preskočila ga, a Mance je samo morao pospremiti loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar po domaćine bude još gora, tu nije bilo kraja njihovim nesrećama. U sudačkoj nadoknadi utakmice gostujući je igrač odlučio pucati s ruba kaznenog prostora, lopta je išla van okvira vrata, ali je prije toga pogodila braniča Paksija. Lopta se odbila i išla ravno u vratara, ali se nekako iskotrljala njemu kroz noge i veliko slavlje gostiju moglo je početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaista, bizarna utakmica. Golove možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo