NEVJEROJATAN POTEZ KAPETANA DINAMA: / Ademi odbio ugovor života i šansu da igra u Ligi prvaka. Igrao bi u dresu krvnika 'modrih'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentator Arenasporta tvrdi kako Ademi isto tako, navodno, ima ponudu iz Španjolske

1.10.2020.
21:25
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u Europsku ligu nakon što su u susretu posljednjeg pretkola na stadionu Maksimir pobijedili estonsku Floru sa 3-1. Nakon što je porazom od Ferencvaroša ostao bez prilike za plasman u Ligu prvaka, Dinamo će za utjehu ove sezone nastupati u Europskoj ligi.

Junak ove utakmice bio je kapetan Arijan Ademi koji je postigao dva prekrasna pogotka, ali tijekom utakmice doznalo se kako je Ademi ovih dana zamalo završio u mađarskom Ferencvarošu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

01.10.2020.,Zagreb - Stadion Maksimir, Utakmica play offa UEFA Europa lige, GNK Dinamo Zagreb - FC Flora Tallinnn.Arijan Ademi Photo: Igor Soban/PIXSELL

Naime, komentator utakmice Ivica Blažičko u prijenosu uživo na Arenasportu kazao je kako je Ademi odbio ponudu mađarskog kluba koji je izbacio Dinamo iz Lige prvaka i zatim u play-offu izborio nastup u grupnoj fazi. Ferencvaroš će u Ligi prvaka igrati protiv Juventusa, Barcelone i Kijeva, a Ademi je mogao biti tamo, no, Blažičko tvrdi da je ponudu odbio, iako je ona bila najbogatija u povijesti te države.

No, komentator Arenasporta tvrdi kako Ademi isto tako, navodno, ima ponudu iz Španjolske, tako da, očito, još postoji šansa za transferom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo