KAKAV EPILOG / Nevjerojatan nastavak priče o škrtom Neueru i taksistu. Veliku nepravdu odlučio je ispraviti legendarni Lothar Matthaus

Image
Foto: Profimedia

Bild piše kako je Matthaus odlučio ispraviti Neuerovu pogrešku, odnosno, odlučio je bogato nagraditi taksista

23.7.2022.
18:53
Profimedia
VOYO logo

Legendarni nogometaš Bayerna i njemačke reprezentacije te osvajač Zlatne lopte, Lothar Matthaus, upleo se u bizarnu priču oko Manuela Neuera i taksista koji je pronašao njegov novčanik.

Bild piše kako je Matthaus odlučio ispraviti Neuerovu pogrešku, odnosno, odlučio je bogato nagraditi taksista koji je pronašao njegov novčanik. Neuer je taksistu za vraćen novčanik, zajedno sa svim karticama i novcem, uručio samo svoj dres, što je taksista silno razočaralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matthaus je pak odlučio ponuditi taksistu tisuću eura za dres koji mu je Neuer poklonio, a on će taj dres dati na aukciju te novac proslijediti nekoj od organizacija koje brinu o nezbrinutoj djeci.

"Znam kako je izgubiti novčanik. Mnogo je posla kasnije, mnogo birokracije. Nove kartice, dokumenti. Svaka mu čast što je spasio Manuela većih nevolja", rekao je Matthaus za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROFIMEDIA / MANUEL NEUER
Image
Foto: PROFIMEDIA / MANUEL NEUER

Naljutio se na Neuera

Podsjetimo, Neuer je novčanik u taksiju, a vozač taksija je na kraju radnog dana našao novčanik. U njemu su bili ime, i adresa Manuela Neuera, Visa Platinum kartica, crna MasterCard i oko 800 eura u gotovini", ispričao je taksist svoju verziju priče za njemački Bild.

Odlučio je sve to vratiti najboljem njemačkom vrataru pa je prvo otišao do Neuerove kuće, ali ga tamo nije bilo. Zatim je otišao u Tegernsee gdje Bayernov golman ima svoj posjed, ali ni tamo nije bilo popularnog vratara. Na kraju je pronašao njegovog nogometnog agenta, vratio mu novčanik i ostavio svoje kontakt podatke očekujući protuuslugu. Nakon 15 dana stigao je paket, a u njemu je bio Neuerov dres s potpisom. Bez poruke i osobne zahvale za hvalevrijedan potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nagrada je sprdnja! Imam četvero djece i što da radim s tim dresom?" pobunio se vozač taksija koji je umjesto Bayernovog dresa očekivao novac od golmana koji na godišnjoj razini zaradi oko 15 milijuna eura.

"Neuer, ovo je sramota! Pošteni pronalazač i škrta nogometna zvijezda. Ovo hvala je šala", pisali su njemački mediji koji su svi redom kritizirali Neuerov potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo