NEVIĐENA SRAMOTA: / Barcelona napravila skandal o kojem bruji čitava Španjolska

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Skandal na turniru La Liga Promises u Miamiju!

28.12.2015.
11:20
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Novinari madridskih medija, dnevnika AS i radio postaje Cadena SER, koji izvještavaju s jakog natjecanja najmlađih kategorija na kojem sudjeluju U-12 momčadi klubova iz cijelog svijeta, ostali su zaprepašteni kada je mladim nogometašima Barcelone zabranjeno slikanje sa Raúlom Gonzálezom. Naime, Raúl je predložio zajedničku fotografiju s mladim igračima Barcelone, na što su Katalonci odgovorili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urigirao i Javier Tebas

"Ne, upravo odlazimo, dječaci su umorni".

Čitava Španjolska bruji o ovom skandalu i svi se pitaju kako jednom ozbiljnom nogometnom klubu uopće može pasti na pamet da zabrani svojim mladim nogometašima slikanje sa tako velikom zvijezdom kao što je Raúl, s nogometašem koji je upravo tim klincima idol i na kojeg se trebaju ugledati, što se tiče nogometne igre i ponašanja na travnjaku i izvan njega. Čak je predsjednik La Lige Javier Tebas nazvao Barcelonin tabor u Miamiju, nakon čega se Raúl ipak uspio fotografirati s djecom Realovih rivala nakon utakmice protiv Crystal Palacea. No, sramota je ostala. Velika sramota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, na twitteru su se pojavile fotografije Raulovog pozdravljanja sa delegacijom Barcelone i pokušaja slikanja s djecom u predvorju hotela, a objavljena je fotografija Raula i klinaca iz mlađih kategorija Atletico Madrida, kluba u čijim mlađim uzrastima je igrao Raul (od 1990. do 1992. godne) i kluba koji se nije ponio sramotno poput Barcelone i zabranio svojoj djeci slikanje s ikonom španjolskog i europskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo