NEUGODNA SITUACIJA MEĐU VATRENIMA? Perišić naljutio Rebića, ovaj naprasno otišao: / 'Aj, oprosti, molim te. Neću ja to...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL, Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Rebić je bio u fokusu jer je taman ostvario životni transfer, prešavši iz Eintrachta u Milan

4.9.2019.
18:51
Igor Kralj/PIXSELL, Photo: Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Tri su dana ostala do kvalifikacijske utakmice Slovačke i Hrvatske u Trnavi, a pred novinare su uoči treninga izažli Ante Rebić i Josip Brekalo, krilni napadači Zlatka Dalića. Rebić je bio u fokusu jer je taman ostvario životni transfer, prešavši iz Eintrachta u Milan na dvogodišnju posudbu s pravom otkupa.

"Danas ću drugi put trenirati s momčadi, jučer smo malo ozbiljninje počeli raditi i već intenzivno analiziramo protivnika. Slovaci su dosta jaki protivnik koji igra nogomet i izbjegava nabijanja. Dobri su oni, ali mislim da će se viša nas pitati. Najvažnije je kako ćemo mi pristupiti", rekao je Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preknuo davanje izjava

Potom se dogodila pomalo neugodna situacija, Rebić je lijepo objašnjavao, a sa strane su mu Badelj i Perišić nešto dobacivali i zadirkivali ga.

"Imaju dosta kvalitetnih igrača koji...", na to ga prekidaju prvi put, zatim nastavlja, "Imaju dosta kvalitetnik igrača koji igraju za dobre klubove", kazao je Rebić i onda su ga ponovo prekinuli i tu je odustao od davanja izjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aj, oprosti, molim te, stvarno. Neću ja to...", rekao je Rebić pred novinarima, pomalo ljutita izraza lica i potom napustio mix-zonu.

Dakako, nema tu incidenta, samo prijateljsko zadirkivanje i sve je na kraju bilo u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brekalo dobroj formi

Zatim je stigao Josip Brekalo, on je pak govorio o svojim nastupima u reprezentaciji, o mogućem prvijencu, kao i o nepovoljnom statusu u klubu.

"U dobroj formi sam, počeli smo dobro sezonu i nadam se da ću nastaviti. Prvijenac? Ne znam kada će doći, usredotočen sam na utakmicu, nadamo se svi dobrom rezultatu", veli Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je nakon Rusije najavio uvođenje mladih igrača, posebice Brekala i Vlašića, a jesu li oni spremni?

"Mi svi se trudimo što bolje raditi kako bi jednoga dana preuzeli glavnu riječ, na nama je da budemo fokusrani i da iskoristimo šanse", veli Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Wolfsburgu malo igra, tek 160 minuta u četiri utakmice, a ima tri gola i asistenciju, što je zapravo sjajno.

"Ma samo je naizgleda slaba minutaža, ali ja sam se izborio za početnu postavu. U prve tri utakmice sam bio na klupi jer je trener davao šanse drugima, ali ja sam odgovorio na najbolji način", kaže Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

Ima i nezadovoljnih

Što ako će opet morati igrati desnog beka u reprezentaciji?

"To je na izborniku, kako on kaže tako ću na igrati", jasan je mladi krilni napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovačka? "Riječ je tvrdoj momčadi s jakim individualcima. Imaju Škrinjara, Hamšika... Neće biti lako i bit će slično kao s Mađarima, zato moramo biti pravi... Idemo na šest bodova u ove dvije utakmice", smatra Brekalo.

Prijelazni rok je netom završio, a podosta igrača nije promijenilo sredine i ima nezadovoljnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, imamo par igrača koji nisu zadovoljni u klubovima, nažalost s nama nije Rakitić iz takvih razloga, a to utječe na sve nas, ali moramo biti fokusirani i pobijediti u u ovim utakmicama", završio je Brekalo.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo