PARIŽANIMA SE SRUŠILI SNOVI / Netko je morao platiti: PSG odlučio potjerati jednu od najvećih zvijezdi nakon debakla protiv Real Madrida

Image
Foto: Profimedia

PSG je prošlog ljeta ojačao momčad s ciljem osvajanja Lige prvaka

11.3.2022.
11:59
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši francuskog PSG-a doživjeli su ovoga tjedna katastrofu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida i ispali iz najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

Image
OTEO SE KONTROLI /

Vlasnik PSG-a prijetio ubojstvom članu Real Madrida. UEFA je vrlo brzo reagirala

Image
OTEO SE KONTROLI /

Vlasnik PSG-a prijetio ubojstvom članu Real Madrida. UEFA je vrlo brzo reagirala

Real u uzvratu na svom Santiago Bernabeu svladao Parižane s 3-1 (0-1) te tako nadoknadio 0-1 poraz iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i u prvom susretu na Parku prinčeva, Parižane je u vodstvo doveo Kylian Mbappe (39), no u nastavku su Madriđani ostvarili veliki preokret s tri gola Karima Benzeme (61, 76, 78).

Nakon ispadanja iz LP, PSG-u su se srušili svi snovi jer je pariškom klubu cilj bio osvajanje tog natjecanja. Doveli su s tim ciljem prošloga ljeta velika pojačanja, među kojime je i najbolji igrač svijeta Lionel Messi, no na kraju su ostali praznih ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svlačionici PSG-a nakon utakmice je navodno došlo do sukoba Neymara i Gianluigija Donnarumme, a predsjednik Nasser Al-Khelaifi navodno je tražio suca DannyjaMakkelieja i pokušao mu upasti u svlačionicu.

Nije ispunio očekivanja

Dobro obaviješteni francuski novinar Romain Molina objavio je da su u PSG-u donijeli odluku da će se riješiti jedne od najvećih zvijezda i jednog od igrača s najvećom plaćom, Brazilca Neymara, koji je 'divljao' u svlačionici nakon poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski superstar već je pet godina u Parizu, no nije ispunio očekivanja pa ga je klub voljen prodati ispod tržišne vrijednosti, iako su ga platili rekordnih 222 milijuna eura.

Image
Foto: Instagram

Ako ga se uistinu i riješe, Neymar već zna gdje želi nastaviti karijeru u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih igrati u SAD-u. Volio bih odigrati barem jednu sezonu", kazao je Neymar za Fenomenos podcast. "Njihova je sezona kraća pa bih imao tri mjeseca godišnjeg odmora", našalio se Brazilac.  

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo