SLIKA SE ŠIRI INTERNETOM / Nestvarna transformacija trojice istinskih velikana. Prepoznajte li legende koje su nekada držale nogometni svijet pod nogama?

Image
Foto: Instagram

Njih su trojica igrala u dresu Milana u isto vrijeme i to u doba kada je bilo moguće imati samo trojicu stranaca u ekipi

12.6.2022.
11:21
Instagram
VOYO logo

Nekada su držali nogometni svijet pod nogama, žarili i palili u dresu Milana i nizozemske reprezentacije, cijeli svijet im se divio, a danas se trebate dobro zagledati da bi ste ih uopće prepoznali.

Legendarni Marco Van Basten objavio je na svom Instagramu sliku na kojoj se nalaze on, Ruud Gullit i Frank Rijkaard, a neizvježbanom oku ili nekom pripadniku mlađe generacije, bit će gotovo pa neprepoznatljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri mušketira opet zajedno", napisao je Van Basten uz fotografiju koja je do sada skupila više od 77 tisuća lajkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih su trojica, podsjetimo, igrala u dresu Milana u isto vrijeme i to u doba kada je bilo moguće imati samo trojicu stranaca u ekipi. Na klupskoj su razini osvojili tri naslova prvaka Italije, dva UEFA-ina Superkupa, dva Kupa prvaka, dva talijanska Superkupa i Interkontinentalni kup 1990. godine. S Nizozemskom su pak uzeli Europsko prvenstvo 1988. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo