Potraga traje / Nestao avion koji je vozio novu zvijezdu Cardiffa: Strahuje se da se srušio u Engleski kanal

Image
Foto: Facebook

Nestali avion letio je iz Nantesa u Cardiff nakon što je realiziran transfer između dvaju klubova

22.1.2019.
10:42
Facebook
VOYO logo

Avion u kojem se, između ostalih, vozio najskuplji nogometaš velškog premierligaša Cardiff Cityja Emiliano Sala nestao je u ponedjeljak navečer s radara, pišu engleski mediji.

Nestali avion letio je iz Nantesa u Cardiff nakon što je realiziran transfer između dvaju klubova. Nesretni Sala prešao je u Premier ligu za odštetu od 17 milijuna eura, a strahuje se da se njegov avion srušio u Engleski kanal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obalna straža u engleskoj zaprimila je dojavu oko 20:23, stoji u službenom priopćenju, te je pokrenuta velika potraga u kojoj su sudjelovali avioni i brodovi. Potraga je trajala do dva sata ujutro u utorak, no ništa nije pronađeno. nastavljena je oko 8:50 sati, ali zbog lošeg vremena su od nje odustali do daljnjega, javlja britanski Independent.

Dvadesetosmogodišnji napadač, koji je u prvom dijelu ove sezone zabio 13 golova za Nantes u Ligue 1 pod vodstvom trenera Vahida Halilhodžića, upravo je potpisao ugovor s Cardiffom za 17 milijuna eura prema procjenama medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sala se u ponedjeljak vratio u Jonelière, gdje treniraju nogometaši Nantesa, kako bi pokupio svoje stvari i oprostio se sa suigračima. Na Twitter profilu kluba objavljena je fotografija njega i suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo