Brekalu pola sara / Nestala Borussijina prednost: Bayern iz prekida srušio Herthu i izjednačio se s najvećim rivalom

Image
Foto: AP Images

Prije nego Borussija odigra svoj dvoboj s Leverkusenom, Bayern ju je posve stigao

23.2.2019.
17:25
AP Images
VOYO logo

Borussia Dortmund više nema prednost. Bayern se, barem do sutra kada će Borussia odigrati svoju utakmicu 23. kola s Leverkusenom, izjednačio s najvećim rivalom na prvom mjestu Bundeslige.

Bavarci su na Allianz areni srušili Herthu, pogodak odluke pao je u 62. minuti kada je James Rodriguez ubacio iz kuta, a najviše skočio Javi Martinez i riješio ovu tešku utakmicu za prvake u tjednu kada su gostovali na Anfieldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do tog trenutka zrelije su prilike imali gosti, u prvom poluvremenu čak su i zabili, ali pogodak im je poništen zbog zaleđa. U 57. bili su najbliže, no Kimmich je sretno i spretno uspio odbiti loptu s gol-linije. Od 84. berlinski je klub igrao s igračem manje (Rekik), pa je Kovačeva momčad mogla jednostavnije zatvoriti utakmicu.

Josip Brekalo igrao je do 64. minute u uvjerljivoj pobjedi svog Wolfsburga s 3:0 (Gerhardt 38', Mehmedi 68', 83') kod Borussije (M).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UVjerljiv je bio i Freiburg koji je s 5:1 ispratio Augsburg (Petersen 9', 43', Grifo 30', Waldschmidt 64', Niederlechner 85' - Khedira 52') i tako slavio prvi put nakon dva mjeseca. Problema nije imao ni Mainz koji je s 3:0 nadigrao Schalke (Onisiwo 18', 84', Mateta 73')

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo