I ŠTO ĆE SADA? / Nepredviđeni preokret. Mbappe možda ipak neće u Real, u priču se upleo novi klub koji mu može dati novca koliko poželi

Image
Foto: Profimedia

Do sada se govorilo isključivo o tome da je Real već 'kapario' Mbappea

27.9.2021.
9:39
Profimedia
VOYO logo

Iako mu je ovoga ljeta propao veliki transfer iz PSG-a u Real Madrid, ponajprije zato jer se klubovi nikako nisu mogli dogovoriti oko visine odštete, mladi francuski reprezentativac Kylian Mbappe, na kraju ove sezone otići će, gotovo sigurno, i to bez odštete.

Do sada se govorilo isključivo o tome da je Real već "kapario" Mbappea i kako će mladi Francuz sigurno tamo nastaviti karijeru sljedeće sezone, ali sada se pojavila priča koja bi mogla poremetiti takav scenarij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, engleski Mirror piše kako Mbappea sada traži i vlasnik Manchester Cityja, šeik Mansour. City je ove sezone obavio samo jedan veliki transfer. Doveli su Jacka Grealisha iz Aston Ville za 100 milijuna funti, a transfer Harryja Kanea im je propao jer se nisu mogli dogovoriti s Tottenhamovim predsjednikom Danielom Levyjem oko odštete.

Image
Image

Šeik nudi koliko god treba

Cityjeva šeika to je malo naljutilo i sada je krenuo u totalnu ofanzivu i traži napadača koji bi Cityju donio sve moguće trofeje. Prema pisanju Mirrora, šeik je odlučio dovesti Mbappea i neće pitati za cijenu. Mansour je naložio svojim ljudima u klubu da pod svaku cijenu potpišu Mbappea i da ne pitaju koliko što košta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe se sada nalazi na raskrižju karijere. Real Madrid već će mu u siječnju poslati ponudu, a isto će pokušati i PSG, no, sada bi oba kluba mogla biti u problemu jer City može dati još veću plaću mladom igraču i jamačno još svakojake bonuse, a dakako igrao bi u najjačoj ligi svijeta pod možda i najboljim menadžerom današnjice, Pepom Guardiolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo