NEOČEKIVANI TRANSFER NA MAKSIMIRU: / Dinamo prodaje jednog od važnijih igrača i to, kako se čini, u Tursku

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Još prošle sezone bio je standardni igrač i prva postava bila je gotovo nezamisliva bez njega, ali ove sezone skupio je samo sedam nastupa

7.1.2021.
23:38
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima pojedinih turskih medija, Dinamo bi ove zime mogao prodati njihovom Trabzonsporu jednog od svojih, donedavno, najvažnijih igrača. Naime, pišu tamošnji mediji kako Trabzonspor kupuje Dinamova desnog beka Petra Stojanovića.

Ovaj 25-godišnji slovenski reprezentativac već neko vrijeme nije u provom planu trenera Zorana Mamića, koji sve češće na poziciji desnog beka koristi Iranca Sadegha Moharramija. Stojanović je još prošle sezone bio standardni igrač i prva postava bila je gotovo nezamisliva bez njega, ali ove sezone skupio je samo sedam nastupa i jasno je zašto klub razmišlja o njegovoj prodaji, dakako, ako su glasine istinite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

19.12.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, GNK Dinamo - NK Varazdin. Petar Stojanovic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Za sada službene ponude još nema, ali ako je i bude ona će sigurno biti veća od 850 tisuća eura, koliko Slovenac vrijedi prema Transfermarktu.

Stojanović je stigao u Dinamo 2016. godine za dva milijuna eura, a odigrao je 186 utakmica, upisao je 28 asistencija i zabio tri gola u dresu Dinama, a Turci ga najavljuju kao veliko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo