Alarmantno stanje pred Hrvatsku: 'Ovo je katastrofa!'

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Luiz Felipe Scolari bio je izrazito nezadovoljan nakon nedjeljnog treninga svoje momčadi.

2.6.2014.
12:23
VOYO logo

Scolari je tijekom vikenda u više navrata dijelio igrače u dvije momčadi koje su igrale međusobno. Činilo se da igra prvi sastav protiv rezervnoga, ali poslije nedjeljnog treninga u kampu u Teresopolisu 65-godišnji je stručnjak dao naslutiti da mora ponovno razmisliti o udarnoj jedanaestorici koja će 12. lipnja u Sao Paulo otvoriti Svjetsko prvenstvo utakmicom protiv Hrvatske.

"Ovo je bila katastrofa. Nije mi svidio trening, ništa mi se nije svidjelo, sve je bilo krivo. A kad mi se nešto ne sviđa, moram pronaći rješenje, moram isprobavati dok ne budem zadovoljan", izjavio je Scolari za Globo TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/eumi7AuQeDg

Na nedjeljnom su treningu u prvoj momčadi bili Julio Cesar na vratima, te ispred njega na stoperskim pozicijama David Luiz i Dante koji je zamijenio ozlijeđenog Thiaga Silvu. Bokove su držali Dani Alves i Marcelo, na mjestima defenzivnih veznjaka su bili Luiz Gustavo i Paulinho kojeg je povremeno mijenjao Hernanes, ispred njih Oscar, Hulk i Neymar, a u samom vrhu napada Fred. No, moguće je da će Scolari u prijateljskoj utakmici protiv Paname u utorak isprobati i neke druge kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo