NEOČEKIVANI PREOKRET U SLUČAJU S MANCHESTER CITYJEM: / Procurili Guardiolini planovi, nećete vjerovati što se sprema

Image
Foto: AFP

Puno se nagađalo hoće li Guardiola ostati sada kada brod tone

17.2.2020.
13:07
AFP
VOYO logo

Suprotno svim pričama koje se razvlače po britanskim i europskim medijima proteklih dana, ugledni novinar Simon Stone, tvrdi kako zna što će se dogoditi s Pepom Guardiolom i Manchester Cityjem nakon što im je UEFA izrekla zabranu nastupa u Ligi prvaka za sljedeće dvije sezone.

Puno se nagađalo hoće li Guardiola ostati sada kada brod tone, jer postoji mogućnost da osim financijske kazne od 30 milijuna eura i izbacivanja iz LP, City još bude procesuiran i u ligi, a tamo im za ovako grubo prekršena pravila prijeti i izbacivanje iz lige. Brojni su mediji već preselili Guardiolu u Juventus i rasprodali mu unaprijed gotovo cijelu momčad, ali novinar Stone tvrdi da to neće biti baš tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

10.12.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - FC Manchester City. Konferencija za medije FC Manchester City. Trener Manchester Cityja Josep Guardiola. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

On veli da će Guardiola ostati u Cityju i navodi da je to Španjolac rekao svojim prijateljima. Guardioli istječe ugovor sa Cityjem 2021. godine, ali mu stoji i klauzula da može raskinuti ugovor, ako se utvrdi klupska odgovornost za štetu. Istu klauzulu imaju i ostali igrači pa se tako Cityju lako može dogoditi egzodus. No, engleski novinar tvrdi kako se Pep neće odlučiti za tu opciju i da će ostati još jednu sezonu te možda kasnije ako sve bude u redu produži ugovor, ako ne, onda svatko svojim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo