TRANSFER U PRIPREMI / Neočekivani preokret u Messijevoj karijeri. Procurila informacija da odlazi iz Francuske, a iznenadit će vas kada vidite gdje bi mogao prijeći

Image
Foto: Profimedia

O Messijevu transferu već se počelo govoriti početkom ljeta, ali sada je Diario Sport potvrdio da bi do njega doista moglo i doći

18.8.2022.
13:34
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji nogometaš svih vremena, Lionel Messi, vrlo je dobro otvorio novu sezonu u PSG-u. Argentinski nogometni čarobnjak zabio je tri gola i asistirao za još jedan u prve tri odigrane utakmice za parišku ekipu, ali čini se da bi mu ovo mogla biti i posljednja sezona u tom dresu.

Nakon što je prošle sezone bio dosta kritiziran zbog slabog učinka od 11 golova i 15 asistencija u 34 utakmice, o Messijevu transferu već se počelo govoriti početkom ljeta, ali sada je Diario Sport potvrdio da bi do njega doista moglo i doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Povratak u Barcu

Španjolci pišu kako bi se Messi trebao vratiti u Barcelonu, odnosno, da klub ima plan kako ga vratiti samo dvije godine nakon njegova odlaska i onog ružnog rastanka ovjekovječenog Lionelovim suzama i grčem na licu.

Naglašavaju ipak kako Messi neće donijeti odluku o napuštanju PSG-a prije kraja Svjetskog prvenstva u Kataru jer još čeka i ponudu PSG-a o produljenju ugovora na još godinu dana. Za sada nema niti jednu ponudu, tako da ima još vremena za razmišljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo