NEOČEKIVANI PREOKRET: / Trebao je biti veliko Kekovo pojačanje za Ligu prvaka, ali je još jednom napustio Rijeku

Image

Nogometaši Rijeke pripremaju se za lov na Ligu prvaka, a uprava kluba pritom slaže momčad za novu sezonu.

2.7.2017.
14:25
VOYO logo

Tomasov je prošlo ljeto otišao na posudbu iz Rijeke u saudijski Al-Nassr koji je tada vodio Zoran Mamić. Klub iz Rijada je imao opciju otkupa njegova ugovora, ali nije je aktivirao i Tomasov se vratio u Rijeku. No, u njoj se nije zadržao i od subote je i službeno postao član FC Astane. Kazahstanski prvak ga je uzeo na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone.

'Europa je moj novi izazov'

Za Riječane je šteta što Tomasova neće imati u sastavu jer se radi o igraču koji je u pretprošloj sezoni postigao 14 pogodaka i 12 puta asistirao. Umjesto s Rijekom, sjajni krilni napadač će tako u lov na Ligu prvaka krenuti s Astanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam. Rijeka je bila izuzetno korektna u cijeloj priči. Trenirao sam sâm, čekali smo trenutak da očistimo papire, zaključimo priču sa Saudijcima. Nova je posudba na godinu dana. Igrat ću kvalifikacije za Ligu prvaka, Europa je moj novi izazov, novi početak. Motiviran sam kao kada sam stigao u Rijeku iz Münchena", rekao je Tomasov za Novi list.

'Sanjam utakmicu Rijeka - Astana'

Priznao je da ima jednu veliku želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam kako se na Rujevici pristupa svakoj utakmici, znam što trener Kek traži od momčadi bez obzira na to tko je s druge strane. Rijeka će sigurno u treće pretkolo. Sanjam jednu utakmicu, Rijeka - Astana na Rujevici. Bilo bi fantastično, značilo bi da smo jedni i drugi došli do skupne faze Lige prvaka! Nije nemoguće, dapače, ova Rijeka ima ogroman potencijal", zaključio je Tomasov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo