NEOČEKIVANI JUNACI: / Jedan Hrvat zabio, drugi sudjelovao u potpunoj senzaciji!

Image
3.12.2015.
6:30
VOYO logo

Domaćin je poveo u 4. minuti golom Antonia Di Natale iz jedanaesterca. U 48. minuti je izjednačio Gaetano Monachello, no Perica je devet minuta kasnije Udinese doveo u novo vodstvo. Konačnih 3-1 postavio je Di Natale svojim drugiom golom u 76. minuti. Perica je odigrao cijeli susret, a ovo mu je bio prvi gol u sezoni. Zadranin je do kraja sezone na posudbi iz Chelseaja u Udineseu.

http://dai.ly/x3gkwx1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u osminu finala izborila je i Verona, te trećeligaš Alessandrija koji se pobrinuo za iznenađenje dana pobijedivši na gostovanju Palermo 3-2. Za goste su golove zabili Loviso (4-11m), Marconi (23) i Nicco (82), dok su strijelci za Palermo bili Trajkovski (55) i Gilardino (85). Palermo je od 22. minute igrao bez isključenog Vazqueza. Mato Jajalo nije nastupio za Palermo, dok je u gostujućim redovima cijeli susret odigrao Zabočanin Vedran Celjak.

http://dai.ly/x3gjf80

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi 24-godišnji branič je 2011. preselio iz Zagreba u Sampdoriju, no još nije debitirao za momčad iz Genoe. Prvu sezonu je proveo na posudbi u Pergocremi, zatim u Grossetu i Padovi, a trenutačno je član Alessandrije, trećeplasiranog sastava treće talijanske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo