Čovjek kojeg je slavila cijela Hrvatska: 'Nisam želio Messiju gurnuti kroz noge'

Anas Sharbini zabljesnuo je protiv Argentine u Londonu, gol koji je zabio svjetskim doprvacima mogao bi imati veliki utjecaj i na karijeru nogometaša Rijeke. Opet je dobio krila.

14.11.2014.
12:14
VOYO logo

"Messija je nemoguće čuvati... Ne-mo-gu-će! Znaš što će napraviti, ali ne možeš nikako to spriječiti. Čudo od igrača. Mislim da smo se dobro nosili s njim, pogotovo moj prijatelj Leovac. Nije mu bilo lako, neki debitiraju protiv anonimaca, on je morao odmah u vatru", otkrio je Sharbini kako je bilo igrati protiv Lea i društva te priznao:

"Pokazali smo kako se igra za nacionalnu momčad, mislim da se nipošto nismo osramotili. Međutim, budimo realni, s koliko je snage igrala Argentina? Možda 50 posto... A mi na 120! Naravno, to je problem za njihovu svlačionicu te izbornika. Mi koji smo igrali dali smo sve od sebe, potvrdili da se i na nas može računati ako zatreba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Nogometaš Rijeke je ostao oduševljen nakon gola Romeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inače ni u klubu ne zabijam puno, kada sam vidio da lopta ulazi, jednostavno sam eksplodirao. Znao sam da ću zabiti čim mi je Kova poslao onakvu loptu 'na tanjuru'. Teren je bio 'tepih', što mi posebno odgovara. Čuo sam da je komentator nakon pola sata rekao da nisam toliko trčao u životu? Pa, čak bih se i mogao složiti! Prijatelji me zafrkavaju da sam gurnuo u 55. minuti Messiju kroz noge. Neću se s time hvaliti jer mi to uopće nije bila namjera, ha-ha..."

No, prije samo par mjeseci razmišljao je o odlasku iz Hrvatske na egzotičnu nogometnu destinaciju i kraj s ozbiljnim nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ni sanjao da će se baš u Londonu protiv Argentine dogoditi najveći dan moje karijere. A pred dva mjeseca razmišljao sam o Tajlandu, svjestan da je s ozbiljnim nogometom gotovo ako odem... Eto, poklopilo se da sam se ustalio u Rijeci, kao da mi je taj mogući transfer 'pročistio' glavu. Znam, svi govore o 'mušicama', da nisam ostvario talent do kraja, ali stvarno vjerujem da se mogu još dokazati na europskoj sceni", zaključio je u izjavi za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo