NEOČEKIVAN ZAPLET U UTRCI ZA POTPIS AJAXOVOG ČUDA OD DJETETA: / Hoće li zbog njih izvisiti Barcelona i PSG?

Image
Foto: AFP

Spremni su uplesti se u borbu za jednog najtalentiranijih nizozemskih nogometaša

13.1.2019.
9:11
AFP
VOYO logo

Tottenham je ušao u utrku za potpis Frenkieja De Jonga, a sve to imajući na umu da je Real ozbiljno zainteresiran za Christiana Eriksena i navodno spreman ponuditi čak 100 milijuna eura kako bi danskog veznjaka doveli na Bernabeu.

Kako piše engleski Mirror, De Jong će na kraju ove sezoni biti prodan onome tko ponudi najviše novca, a zasad se čini da će to biti Barceloni ili Paris Saint Germain koji su spremni platiti oko 70 milijuna eura. Ipak, kako je Real Madrid postavio Eriksena kao glavnu metu za ljeto, Spursi su spremni sav novac koji dobiju za Eriksena proslijediti u Nizozemsku kako bi doveli De Jonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaje dobre odnose s Ajaxom

Igračev agent, Ali Dursun, dao je Ajaxu garanciju da će prihvatiti najvišu ponudu koja dođe za igrača. Dovođenje De Jonga sigurno bi olakšalo navijačima Spursa da prebole odlazak Eriksena, a kao šlag na tortu stiglo bi i preseljenje na milijardu eura vrijedan stadion.

Trenutni rekord za ulazni transfer Tottenhama drži Davinson Sanchez koji je stigao također iz Ajaxa za 42 milijuna eura prije dvije godine, a transfer De Jonga sigurno bi tu granicu pomaknuo dosta prema granici od 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursima u prilog ide što imaju sjajnu povijest odnosa s Ajaxom, ranije su u svoj klub iz Ajaxa uz spomenutog Sancheza dovodili Vertonghena i Alderweirelda, a i sam Eriksen je u momčad Pijetlova stigao iz Amsterdama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo