POSLJEDNJA ODLUKA ODBORA / Neočekivan obrat na Maksimiru: U Dinamovu peteročlanu vladu ušao bivši direktor Istre i sponzor kluba

Image
Foto: Pixsell.hr
Image
Foto: Pixsell.hr

Vlatka Peras ponovno je imenovana za predsjednicu Uprave na mandat od četiri godine, koliko će trajati i mandat novih članova Uprave

11.3.2023.
15:41
Pixsell.hr
VOYO logo

Danijel Tomačić i Darko Podnar su na sjednici Izvršnog odbora u subotu potvrđeni kao novi članovi Uprave Dinama, priopćio je zagrebački klub.

Image
A ŠTO DALJE, VIDJET ĆU /

Revoltiran odlukom bivšeg izbornika šokirao je Hrvatsku: Zašto je baš sada odlučio napustiti Dinamo?

Dosadašnjoj Upravi kluba, koju su činili predsjednica Vlatka Peras i član Dario Šimić, Izvršni odbor je pridodao Podnara i Tomačića kao nove članove Uprave, a Vlatka Peras ponovno je imenovana za predsjednicu Uprave na mandat od četiri godine, koliko će trajati i mandat novih članova Uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova Uprava dobila je zadatak da u što kraćem vremenskom roku izradi novu sistematizaciju radnih mjesta u klubu, stoji u priopćenju. Za savjetničko tijelo predsjednika Mirka Barišića, čije će djelovanje trajati do nove sjednice Skupštine kluba, izabrani su Nikola Hanžel, Večeslav Bergman, Ante Todorić, Vladimir Gašparović, Ivica Cvitković, Ognjen Naglić, Mladen Vedriš, Goran Đulić i Željko Marković. Prioritet u radu savjetničkog tijela bit će izrada novog statuta u suradnji sa svim zainteresiranim dionicima.

Tko su novi članovi?

Podsjetimo, sljedeća redovna skupština Dinama je na rasporedu u prosincu, ali gotovo je sigurno da će se dotad sazvati nova izvanredna skupština.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podnar je poznato nogometno lice koje je uspostavilo grupaciju Alavesa i njihov ulazak u Istru i veliki je navijač Dinama. Tomačić je s druge strane neočekivano ušao u upravu, a radi se o direktoru Lana grupe, koja je ujedno i sponzor kluba. U nogometnom svijetu zadužen je za rad karlovačke nogometne županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo