NEOBIČNI RITUALI NAJBOLJEG DINAMOVA IGRAČA I VRATARA VATRENIH: / Evo što Livaković radi prije svake utakmice

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kaže kako mu je najveći kiks bio onaj protiv Portugala, a najdraža mu je obrana protiv CSKA

12.1.2021.
13:07
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prvi vratar hrvatske nogometne reprezentacije i Dinama, Dominik Livaković, trenutno je na pripremama s Dinamom i uskoro kreće u nastavak sezone. O Livakoviću se već neko vrijeme piše u kontekstu mogućeg transfera jer trenutno je najvrijedniji igrač Dinama i, realno, prerastao je Prvu HNL.

Livaković je tako za Sportske novosti rekao kako je ponuda za odlazak bilo, ali da on nema ništa protiv toga da karijeru završi upravo ovdje, na Makismiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam ponudu Montpelliera od osam milijuna eura, to je za golmana vrhunska ponuda, ali tad je dolazio Euro, mislim da sam napravio dobru stvar što sam ostao. Ha, mogu vam i ovo kazati. Možda ću cijeli život ostati u Dinamu! Tko zna. Nema tu prognoza", rekao je Livaković.

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

16.11.2019., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo, skupina E, 9. kolo, Hrvatska - Slovacka. Dominik Livakovic. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Neobični rituali

Nadalje, otkrio je tom prilikom i kako ima ponešto neobičnih rituala prije svake utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomolim se. Uvijek prvo navučem desnu rukavicu. Kad sam probao početi s lijevom, nešto mi je pucalo na spoju, haha. Na hodniku ispred svlačionice uzmem košarkašku loptu i igram košarku dvije, tri minute prije nego što izađem na teren ili se dodajem s direktorom stadiona Miljenkom Sakomanom", otkrio je Livaković.

Kaže kako mu je najveći kiks bio onaj protiv Portugala, a najdraža mu je obrana protiv CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Daleko mi je najbolja obrana ona protiv CSKA kad sam letećom nogom u zraku obranio udarac Čalova. Nikad tako u životu nisam podigao nogu, definitivno najdraža obrana. Čalov mi je dobacio: "Ti nisi normalan!". Najveći kiks? Onaj protiv Portugala kad sam pao na Lovrena. Trebao sam tu loptu boksati, ali obično treneri kažu hvataj", kaže Livaković.

Gdje bi bolio nastaviti karijeru? "Za Premiership moram biti mrvicu iskusniji, a u Španjolskoj je super klima, a ja sam iz Zadra i to mi odgovara", veli Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo