NOVA AKVIZICIJA / Neobičan i unikatan potez u Rijeci. Prije nekoliko dana doveli su sina kao pojačanje, a sada je njegov otac preuzeo važnu funkciju u klubu

Image
Foto: HNK Rijeka

Pavlović je na mjestu voditelja naslijedio Fausta Budicina koji je preuzeo ulogu trenera u prvoj momčadi

14.7.2022.
19:46
HNK Rijeka
VOYO logo

Dosta nesvakidašnji potez dogodio se u Rijeci. Naime, otac Matea Pavlovića, novog velikoj pojačanja Rijeke u obrani, Luka Pavlović, postao je voditelj Škole nogometa HNK Rijeka.

Pavlović je na mjestu voditelja naslijedio Fausta Budicina koji je preuzeo ulogu trenera u prvoj momčadi. Pavlović iza sebe ima bogatu trenersku karijeru s velikim iskustvom kojega je stekao u NK Zagrebu, mlađim uzrasnim kategorijama hrvatske reprezentacije, te inozemstvu gdje je radio u moldavskom Sheriffu te Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram reći da je postojao kontakt s Rijekom još dok je sportski direktor bio Ivan Mance. Tad se stvari nisu posložile, sad sam zadovoljan i sretan što sam ovdje i što sam počeo raditi kao voditelj škole što je velika odgovornost . Dobio sam informaciju da sam prvi voditelj škole koji nije iz Rijeke što je za mene veliko priznanje", rekao je Luka Pavlović za službenu stranicu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogato iskustvo

"Veselim se jako novom izazovu i što je veći izazov imam veći motiv. Imamo puno posla, ali vidio sam puno mladih trenera koji žele raditi i veselim se kad ljudi žele raditi i napredovati i napredovati, te vjerujem da ćemo napraviti još bolji posao", naglasio je još Luka Pavlović.

Pavlović je posljednjih šest godina radio u inozemstvu, tri je godine bio u Sheriffu kao voditelj nogometne škole, a kasnije je bio trener druge momčadi. Potom je malo manje od tri godine radio kao voditelj nogometne škole kalinjingradske Baltike, dok je u Hrvatskoj još bio izbornik U-17 reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo