Zanimljivo /

Srpski trener nudi se Hajduku: 'Ne bih imao ništa protiv da baš ja donesem titulu'

Image

Srpski trener ponudio je svoje usluge klubu s Poljuda

3.8.2024.
13:20
VOYO logo

Hajduk se nije proslavio u svojim europskim utakmicama protiv nogometnih liliputanaca iz Farskih otoka. Momčad Gennara Gattusa bijedo je igrala u obje utakmice protiv Torshavna, pa se momčad Bijelih odmah našla na udaru kritika zbog svojih igri.

Image
SPORNA TEMA /

Bad Blue Boysi se oglasili: 'Podsjećamo velike dinamovce i "hrvatine"...'

Image
SPORNA TEMA /

Bad Blue Boysi se oglasili: 'Podsjećamo velike dinamovce i "hrvatine"...'

Talijanski strateg doveden je na Poljud da podigne igru Hajduka, no kako stvari sad stoje ima još puno posla. I dok Gattuso priprema prvenstvenu utakmicu protiv Slavena Belupa, jedan drugi trener pokušava ga 'izgurati' s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenad Lalatović kontroverzni je srpski trener i bivši igrač Crvene Zvezde. Dosad je vodio čak 19 klubova, a poznat je kao kum srpskog nogometaša Nemanje Vidića te dobrog prijatelja Darija Srne. Gostujući u Denis Podcastu srpski trener je komentirao kako mu je želja jednog dana postati trener Bijelih.

"Hajduk dugo čeka titulu, ali i Srna, Pletikosa, Hrgović, moji veliki prijatelji su nekada igrali u Hajduku i mislim da Hajduk kao klub zaslužuje da osvoji titulu", rekao je Lalatović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je veliki klub i ima sjajne navijače, ali pitanje bi li me prihvatili, jer dolazim iz Srbije. Ako bi me prihvatili, ne bih imao ništa protiv da radim u Hajduku i da im baš ja donesem titulu", izjavio je u podcastu

Na kraju je komentirao završnicu HNL prošle sezone.

"Dinamo je u Hrvatskoj kao Crvena zvezda kod nas u Srbiji. Uzima skoro svake godine titule. Cijenim ih kao klub, to je veliki klub s velikim igračima, ali sam navijao da Hajduk ili Rijeka uzmu titulu prošle sezone", priznao je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo