Poruka iz dijaspore: 'Sretan sam što ne radim u Hrvatskoj!'

I dok je Dinamo doživio još jednu europsku katastrofu, ovoga puta u Europskoj ligi, Austrija iz Beča, krvnik Modrih u 4.

13.12.2013.
12:39
VOYO logo

Više nego dobar učinak u debitantskoj sezoni u Ligi prvaka, a kad se tome pridoda i maestralna pobjeda protiv jakog ruskog Zenita od 4:1, Austrijanci mogu biti i više nego zadovoljni.

"Dva puta s Portom i jednom sa Zenitom odigrali smo 'knap' utakmice, sad smo Ruse razbili, zaslužili smo tu pobjedu. Samo nas je Atletico nadigrao", istaknuo je Bjelica i otkrio razlog zašto Dinamo nikako ne može do takvog uspjeha unatoč činjenici da čak ima i kvalitetnije pojedince u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje je imati momčad s manje kvalitete i više karaktera nego obrnuto. Dinamov je problem očito u tome što je doveo dosta novih igrača."

Zbog nastupa u Ligi prvaka, Austrija je nanizala nekoliko loših rezultata u prvenstvu, no uprava je stala iza svog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon poraza od Rapida, sjeo sam za stol s klupskim direktorima, razgovarali smo i dogovorili se što i kako dalje. Nisam dobio nikakav ultimatum, uprava je apsolutno stala iza mene. Zato sam sretan što radim u Austriji, a ne u Hrvatskoj", zaključio je Bjelica u razgovoru za Večernjak.

http://www.vecernji.hr/nogomet/sretan-sam-sto-radim-u-austriji-a-ne-hrvatskoj-908934

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo