NENAD BJELICA IMA LUKSUZ KOJI MNOGI PRIJE NJEGA NISU IMALI: / 'Liga prvaka je želja, ali nije imperativ'

Image

Mirko Barišić otkrio je očekivanja uprave od ove sezone, ali i pojasnio zašto ne bi bio kraj svijeta ako se Dinamo ne plasira u Ligu prvaka

24.7.2018.
9:48
VOYO logo

Od trenutka kad je Zdravko Mamić pobjegao iz zemlje svi se pitaju kakva je budućnost Dinama bez njega, neki su uvjereni da je nema, a neki da Dinamo tek čeka procvat. Međutim, Europa je na vratima i moraju se odrediti prioriteti, ali i temelji na kojima se planira, a upravo to prokomentirao je Mirko Barišić za Sportske novosti.

Imat će strpljenja

"Imperativi nisu za normalne ljude. Imperativ znači da nešto moraš napraviti po cijenu života. Dinamo nema imperativa, ali ima prioritete. Ili još bolje kazano, imamo svoje želje, da ne kažem zahtjeve. Ali, mi od trenera kao prvo očekujemo da stvori momčad, jer imamo mnogo novih igrača, mnogo mladih igrača. Da previše ne duljim, svi skupa ćemo ovoga puta imati strpljenja! Trener Nenad Bjelica ima punu podršku i nadam se da će to biti dobro", rekao je predsjednik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka je želja

"Moram naglasiti da imamo 12 novih igrača, treba od njih stvoriti momčad, ali za to treba vremena. Nadam se da smo već jedan korak napravili kroz ove pripreme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska liga se očekuje

"Bože moj, Europska liga bila bi nekako normalna stvar.", zaključio je Barišić.

Čini se da Bjelica za razliku od nekih prijašnjih trener ima luksuz da mu ne prijeti otkaz ako ne osigura Ligu prvaka. Ali, u klubu očekuju da se ove sezone svakako igra Europska liga. Što je zapravo sasvim ostvariva želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo