Veliki preokret: Vatrenima prijete 'noge' vrijedne 30 milijuna eura

26.8.2013.
16:55
VOYO logo

Mihajlović je za Novosti rekao da se vidio sa Matićem i da postoje šanse da se on vrati u reprezentaciju. Mihajlović Matića nije pozivao u reprezentaciju radi nesporazuma između njih dvojice.

"Upravo se vraćam iz Lisabona. Išao sam gledati naše reprezentativce protiv Gil Vicentea. Išli smo poslije utakmice na večeru, bila su sva osmorica. Pričao sam tom prilikom sa Nemanjom Matićem, razgovarali smo o svemu, ali to nije ništa čudno, jer se nas dvojica nikada nismo svađali. Ipak, dobro je da se to dogodilo, da smo prošli i tu temu. Još se neke stvari moraju dogoditi do nedjelje kada budem objavljivao popis, a o njima ovisi hoće li Nemanja biti na njemu ili ne", rekao je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok će se Matićevo ime vrlo vjerojatno naći na popisu Mihajlovića, kada je riječ o drugom spornom reprezentativcu Ademu Ljajiću još uvijek nema ništa novo.

"Tu nema ništa novoga. Nema poziva za Ljajića", nadodao je srpsi izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/VjPS6e4-tvU

Povratak Matića u reprezentaciju bio bi veliko pojačanje za Srbiju za utakmicu sa Hrvatskom. Radi se o jednom od najkvalitetnijih zadnjih veznih igrača u Europi koji je prije Benfice igrao i za Chelsea. Matić će do kraja prijelaznog roka vrlo vjerojatno napustiti Benficu. Kada je riječ o njegovoj tržišnoj vrijednosti govori se o oko 30 milijuna eura. U isto vrijeme Ljajić je još uvijek član Fiorentine iako se sve češće govori o njegovom prelasku u Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo