NEMA VIŠE SAVRŠENIH ENGLEZA: / Nadrealna predstava Bamforda srušila Aston Villu, tablica Premiershipa izgleda nevjerojatno

Image
Foto: Profimedia

Leedsova rapsodija zaključena je u 74.

23.10.2020.
22:55
Profimedia
VOYO logo

Bilo je predobro da bi bilo istinito. Aston Villa imala je do večerašnjeg susreta s Leedsom četiri pobjede u jednako toliko utakmica, ali ubrzo ih je Momčad Marcela Bielse pobjedom u gostima 3:0 spustila na zemlju.

U prvom dijelu nekako je još i išlo Aston Villi, gledao je i sudac jedan mogući jedanaesterac, no ništa od toga nije bilo. U drugom je dijelu krenula prava kanonada u režiji Patricka Bamforda koji je utrpao sva tri komada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvog je zabio u 55. minuti iz neposredne blizine nakon što obrana Ville nije uklonila jedan ubačaj s desne strane.

Leeds treći

Nezaustavljiv je bio Bamford i u 67. minuti kad je s ruba kaznenog prostora iz okreta lijevom nogom poslao loptu u same rašlje Villinog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leedsova rapsodija zaključena je u 74. minuti, kad je nakon dodavanja Coste Bamford nekako između četvorice braniča Aston Ville uspio uputiti udarac prema golu s deset metara i opet lijevom nogom pronaći dalji kut Martinezovog gola.

Aston Villa tako nije više savršena momčad u engleskom prvenstvu, dok je jedini neporažen vodeći Everton. Leeds je skočio na treće mjesto iza Evertona i Aston Ville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo