Play ponuda

NEMA OPROSTA ZA HRVATA: / Marcelo Brozović i dalje u nemilosti svog trenera

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Trener Intera Frank de Boer još uvijek nije oprostio neprofesionalno ponašanje hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću.

25.9.2016.
12:35
AFP, OLIVIER MORIN
Play ponuda

Hrvatski ofenzivni veznjak je zbog ponašanja udaljen iz prve momčadi, a Inter je bez njega odradio derbi s Juventusom, utakmicu s Empolijem, a odigrat će i nedjeljni susret s Bolognom koji počinje u 15 sati.

Pokazao neprofesionalnost

Do ove neugodne situacije za Hrvata došlo je nakon izmjene za vrijeme utakmice protiv Hapoela u Europskoj ligi prije 10 dana.

Brozović je htio ranije napustiti stadion, a to nije dobro sjelo treneru Intera Franku De Boeru koji je odmah kaznio Vatrenog zamrznuvši mu status u momčadi.

De Boer pohvalio potez Brozovića, ali...

Brozović je nakon toga, da se iskupi i da pokaže da mu je stalo do momčadi, na utakmicu protiv Empolija otišao sam vlakom i suigračima je davao podršku s tribine. De Boer je pohvalio taj potez Brozovića, no zasada još nije prešao preko Marcelove nepodopštine i još ga drži na hlađenju.

Na pressici prije utakmice s Empolijem, novinare je zanimalo kakav je status hrvatskog reprezentativca, a slavni Nizozemac bez puno okolišanja i objašnjavanja kratko je rekao:

"Nije u kadru za Bolognu."

Inter susret dočekuje nakon tri uzastopne pobjede.

Play ponuda
Play ponuda