SUKOB MEGAZVIJEZDA: / Predsjednik PSG-a ponudio milijun eura Cavaniju kako bi prepustio izvođenje penala Neymaru

Image
Foto: AFP

Svađa između dvije zvijezde PSG-a Neymara i Cavanija dobila je svoj nastavak.

25.9.2017.
9:52
AFP
VOYO logo

Naime, prema pisanju španjolskog El Paisa, predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi prošlog je tjedna ponudio Cavaniju čak milijun eura samo da prepusti izvođenje penala Neymaru i tako smiri brazilskog majstora koji želi imati apsulutno sve ovlasti u momčadi.

DOBRE VIJESTI ZA URUGVAJCA: Cavani ne mora brinuti zbog sukoba s Neymarom

Cavani želi dokazati da je on još uvijek gazda momčadi

No, to se ne sviđa Cavaniju koji želi, pak, dokazati da je on još uvijek gazda momčadi i nakon dolaska najskupljeg nogometaša u povijesti. Predsjednik Al-Khelaifi cijeli protekli tjedan proveo je u pregovorima s Cavanijem i njegovim agentom, ne bi li najboljeg strijelca i donedavno prvu zvijezdu momčadi udobrovoljio na prepuštanje vođenje momčadi Neymaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajski napadač, nadalje piše El Pais, odbio je ponuđeni dodatak na unaprijed dogovoreni bonus ako bude najbolji strijelac kluba u prvenstvu. Cavanija ne zanima dodatnih milijun eura.

"Cavani je dao oštar odgovor. Kazao je Al-Khelaifiju kako ga novac uopće ne zanima. Ako ga klub želi dodatno platiti, on se, kao što je kazao, neće protiviti. No, isto tako, neće odbaciti izvođenje penala jer upravo on to radi proteklih 4 godine u PSG-u", piše El Pais u svom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

URUGVAJAC NA KOLJENIMA: Prvo je bio u Zlatanovoj sjeni, a sada je Neymar zatražio njegov transfer

Problemi u raju

Tako se PSG susreće s problemima u svlačionici već na samom početku sezone u kojoj uprava i navijači imaju velika očekivanja. Bogati arapski vlasnici momčad su pojačali dovođenjem Neymara za 222 milijuna eura i Kyliana Mbappéa, za kojeg će, po isteku ovosezonske posudbe, PSG inkastirati Monacu 160 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, odmah su se pojavili problemi u raju. Svačionica je sad podijeljena na Cavanijev i Neymarov klan. Neymar je za Cavanijevo odbijanje da mu prepusti penale saznao na Londonskom tjednu mode i to ga je jako naljutilo.

U derbiju 6. kola Ligue 1, PSG je pobijedio Lyon 2-0, ali nitko nakon utakmice nije pričao o rezultatu, nego o tragikomičnim svađama na rubu tučnjave između superstarova najboljeg katarskog kluba oko toga tko će izvesti slobodnjak ili penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUKOB OKO PENALA, RASKID PRIJATELJSTVA, A SAD…: Vjerujete li Cavanijevoj verziji priče oko razmirica s Neymarom?

Svađa usred utakmice

Oba sukoba bili su između Cavanija i Neymara. Prvi oko izvođenja slobodnjaka, a riješio ga je Neymarov prijatelj Dani Alves koji je zaklonio loptu od Cavanija i tako omogućio sunarodnjaku da puca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je pri vodstvu PSG-a 1-0, Mbappe izborio penal. Cavani je odmah dotrčao uzeti loptu kako mu Neymar ne bi i ovo ukrao, što je ovaj želio. Brazilac je i ovdje izborio pobjedu jer Urugvajčev udarac iz jedanaesterca obranio je Lyonov golman.

Sukob se nastavio i u svlačionici. Cavani je tamo napao Neymara zato što mu je ukrao slobodnjak i isto pokušao napraviti s penalom. Neymar nije htio popustiti, a da "razmjena mišljenja" ne preraste u fizički obračun do kojeg umalo da nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo