'NEMA MIRA DOK NE ODETE': / Reprezentaciju u Tallinnu dočekala 'sabotaža' hrvatskih navijača koji su protiv Saveza

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Malobrojni ali prisutni hrvatski navijači na jučerašnjoj utakmici Estonije i Hrvatske u Tallinu (3-0), koji se protive altualnom vodstvu HNS-a, napravili su malu sabotažu Vatrenima.

29.3.2017.
14:58
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Izbornika Antu Čačića, njegov stručni stožer i igrače dočekalo je iznenađenje na stadionu. Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija klupe Vatrenih na Le Coq Areni na čijoj zaštitnom staklu (pleksiglasu) se vide dvije naljepnice.

Jedna s prekriženom Mamićevom glavom, dok je druga grb Bad Blue Boysa. Upravo je to dočekalo članove hrvatske nogometne reprezentacije. Na taj način su navijači dali do znanja što misle o Savezu i na sjeveru Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

‘ŠUGE, MAFIJO, GOTOVO JE GOTOVO’: Na Le Coq Areni čulo se uvredljivo skandiranje protiv HNS-a

"Nema mira dok ne odete... Iznenađenja svuda, pa i na sjeveru Europe.... #mamicuodlazi

(U drugom poluvremenu je 'glava skinuta')", stoji u postu jednog od navijača Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, za vrijeme susreta čuli su se uzvici povici “HNS pe*eri, nogomet ste sje*ali”. Skandiranje protiv HNS-a potrajalo je u prvom navratu desetak sekundi, nakon toga se čulo još nekoliko puta. Vikalo se i “šuge” i HNS mafijo, gotovo je, gotovo”.

Uz to, navijači koji se protive politici Saveza i čelnika krovne organizacije hrvatskog nogometa skandirali su i “zovi, samo zovi”, “Marjane, Marjane”, “Hrvatska, Hrvatska”, “Poljubi zemlju, po kojoj hodaš”…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo