NEMA KRAJA STRAŠNIM VIJESTIMA: / Koronavirus pogodio obitelj Maldini. Zaražena legenda Milana i njegov sin

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Talijanski mediji javljaju da su u otac i sin Maldini u dobrom stanju

21.3.2020.
21:49
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

Legendarni igrač Milana, a danas visoki dužnostnik toga kluba, Paolo Maldini i njegov sin Daniel Maldini, pozitivni su na koronavirus. Objavio je to danas Milan na svojoj službenoj stranici i na društvenim mrežama.

Talijanski mediji javljaju da su u otac i sin Maldini u dobrom stanju te da su već dva tjedna u samoizolaciji. Uz Maldinijeve, danas je potvrđeno i da je koronavirusom zaražen i igrač Juventusa, Paulo Dybala, a zaražena je i njegova djevojka Oriana Sabatini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav svima, želio sam vas obavijestiti da smo dobili rezultate za Covid-19 test i Oriana i ja smo pozitivni", napisao je argentinski internacionalac. "Srećom, osjećamo se sjajno," dodao je 26-godišnji napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gadno u Juventusu

Dybala je treći igrač Juvntusa koji ima koronavirus nakon Danielea Ruganija i Blaisea Matuidija. "Paulo je u izolaciji od srijede i slijedi uobičajeni režim. Dobro je i bez simptoma," poručili su iz redova torinske "Stare dame".

Dybalin suigrač Rugani prvi je igrač koji je u Serie A zaražen koronavirusom. "Dobro sam, nemam simptome o kojima stalno čitate vijesti i optimističan sam. Ne bojte se, proći ćemo ovo zajedno", poručio je Rugani nakon kojeg se zarazio i Matuidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je otkriveno kako tri nogometaša Juventusa imaju koronavirus, talijanski mediji se pitaju kako je moguće da su čelnici kluba dozvolili Gonzalu Higuainu, Miralemu Pjaniću, Douglasu Costi i Samiju Khediri da napuste zemlju - prije nego što je istekao period od 14 dana karantene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo