Avram Grant / Nekadašnji trener Partizana optužen od nekoliko djevojaka za seksualno maltretiranje

Image
Foto: Press Association/PIXSELL

S Partizanom je osvojio peti uzastopni naslov prvaka za klub, a nakon tog trijumfa iskoristio je opciju u klauzuli i napustio organizaciju.

23.3.2022.
10:33
Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nove optužbe za seksualne zločine pojavile su se protiv izraelskog nogometnog trenera Avrama Granta, prenosi Channel 12 'Hasifa'. Tri nove žene optužuju Granta za maltretiranje i seksualne napade, a ovo nisu prve optužbe protiv njega.

Grant je nekoć bio trener beogradskog Partizana, koje je vodio u drugoj polovici sezoni 2011/12.. S Partizanom je osvojio peti uzastopni naslov prvaka za klub, a nakon tog trijumfa iskoristio je opciju u klauzuli i napustio organizaciju. Grant je 2007. i 2008. bio i trener Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najnovijim optužbama, jedna je žena rekla da ju je Grant odveo automobilom do garaže i pitao ju što je spremna učinit za novac. Ona je odbila imati seks s njom, a on je na to odgovorio "da je spreman na kompromis i oralni seks".

Maltretirao i 18-godišnjakinju

Jedna žena tvrdi da joj je Izraelac ponudio posao dok je služila u vojsci. On ju je, navodno, pozvao u svoj apartman, odveo do spavaće sobe i gurnuo njenu glavu prema svojem spolovilu. Kasnije joj je platio i 310 dolara za seks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća je žena rekla kako joj je, dok je imala 18 godina, Grant slao neprimjerene slike i poruke. Ona ga je tražila da prekine, pa je odgovorio kako ih je slučajno slao. Jednom su se našli na benzinskoj nakon što joj je obećao pomoći s kupnjom kanabisa, a onda je nasrnuo na nju.

Grant je uslijed optubži izjavio: "Program Hasifa odlučio je drugi put pokazati javnosti moj privatni život na nebalansirani i nepošten način, nepoštivajući dokaze koji su prikazani," rekao je dodajući da je njegov odnos a ženama bio s poštovanjem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo