NEKADAŠNJA ZVIJEZDA RIJEKE I DINAMA PREŠLA U TREĆELIGAŠA: / S 33 godine na leđima vraća se kući

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Svoje najbolje igračke godine ipak je proveo u Rijeci gdje je upisivao zavidan broj asistencija, da bi na kraju otišao u tada partnerski klub Speziju

24.6.2019.
11:57
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji igrač Rijeke i Dinama Josip Brezovec spreman je za ne tako glamurozan angažman u trećeligašu NK Poletu iz Svetog Martina na Muri. Klub je veliki transfer iz prvoligaša Inter Zaprešića objavio i službeno.

Brezovec je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača HNL-a, no s 33 godine na leđima ne može više igrati u visokom tempu pa se rođeni Međimurec vratio kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je započeo u Varaždinu gdje se nametnuo dobrim igrama te si osigurao transfer u Dinamo u kojem za njega ipak nije bilo mjesta. Svoje najbolje igračke godine ipak je proveo u Rijeci gdje je upisivao zavidan broj asistencija, da bi na kraju otišao u tada partnerski klub Speziju zajedno s još nekim igračima Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je transfer u Tiraspol gdje je postao šerif u Sheriffu. na ipak nižoj nogometnoj razini odigrao je 52 utakmice u kojima je utrpao 19 golova uz 21 asistenciju. Povratak u HNL nije bio baš najbolji za njega, a karijeru će, prema svemu sudeći, završiti u Međimurju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo