SJEĆATE SE OVE IKONE? / Nekada je žario i palio Premiershipom u dresu velikana, a danas toči pivo u pubu i vlasnik je najgoreg kluba u Engleskoj

Image
Foto: Profimedia

Bernard je i dalje uključen u nogomet, vlasnik je najgoreg engleskog kluba, Durham Cityja

31.10.2022.
14:16
Profimedia
VOYO logo

Bivši francuski nogometaš i član nekada slavne postave Newcastlea koju je predvodio legendarni Bobby Robson, a na terenu Alan Shearer, Olivier Bernard, danas se bavi dosta zanimljivim poslovima. Bernard, koji je u Newcastleu igrao na poziciji beka, i danas involviran u nogomet, samo ne na visokoj razini, a isto tako je i poduzetnik.

Naime, Bernard je vlasnik pivnice u koju zalaze uglavnom navijači Newcastlea, a novinari The Suna su ga tamo zatekli čak i kako toči pivo u ulozi barmena. Za njihov je medij Bernard je dao nekoliko izjava i prisjetio se legendarne postave Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo nešto posebno, a taj osjećaj je ponovo u zraku s ovom momčadi. Čujem i razne usporedbe današnje i tadašnje momčadi", izjavio je Bernard.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Navijači ga žele otjerati

Isto tako, Bernard je i dalje uključen u nogomet, vlasnik je najgoreg engleskog kluba, Durham Cityja. Njegova ekipa izgubila je 13 od 13 utakmica ove sezone i ima gol-razliku od 2:128. Osim što imaju rezultatskih, u njegovu klubu imaju i velikih financijskih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova ekipa uredno gubi utakmice s dvoznamenkastim brojem golova, a s vremenom su od Durhama odustali i igrači, i navijač i na kraju bi mogli i treneri. U posljednjih godinu dana četiri su se trenera izmijenila u Durhamu i rezultata nije bilo.

Bernard je pokušao iskoristiti svoj nekadašnji status i probao je spojiti Newcastle s Durhamom i naprviti od njega filijalu, ali niti to mu nije uspjelo. Na koncu je Durham ostao bez prava na korištenje stadiona, a oni najvjerniji navijači su pokrenuli akciju Save Durham City, a jedna od glavnih stavki i zahtjeva jest da Bernard napušta klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo