NEKADA JE BIO HAJDUKOVO ČUDO OD DJETETA I HIT-IGRAČ, A DANAS... / Pogledajte gdje je na kraju završio talentirani Balić

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

To će mu biti već drugi klub ove sezone jer prvi je dio sezone proveo na posudbi u Perugiji

14.2.2020.
17:16
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji hit-igrač Hajduka, tako reći čudo od djeteta, Andrija Balić pronašao je novi klub. Njegov ga je matični Udinese posudio u slovačku Dunajsku Stredu, a to će mu biti već drugi klub ove sezone jer prvi je dio sezone proveo na posudbi u talijanskoj Perugiji, no tamo se nije naigrao pa je otišao u Slovačku gdje bi valjda trebao uhvatiti formu.

Podsjetimo samo, nekada je Balić bio visokoprofilirani mladi hrvatski igrač, talent, reprezentativac, ali je, usudit ćemo se reći, možda malo prerano napustio Hajduk i zamijenio ga Udineseom, klubom koji igra u jednoj od najtežih i najnezahvalnijih liga za razvoj mladih igrača, talijanskoj Serie A. Balić se nije uspio nametnuti tadašnjem treneru, koji mu je, ruku na srce, dao premalo prilika, a onda je uslijedila kaotična situacija u kojoj je Udinese sve do njegove prve posudbe u Fortunu Sittard u siječnju 2019. godine, promijenio osam trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

08.11.2017., stadion Radnik, Velika Gorica - Kvalifikacijski susret za U-21 Europsko prvenstvo 2019., skupina 1, 4. kolo, Hrvatska - San Marino. Andrija Balic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nažalost, nije se Balić naigrao niti u Nizozemskoj, a prošloga ljeta odmah je poslan u Perugiju, koja ga je ove zime vratila. Nadamo se samo kako će Balić pronaći svoju sreću u Slovačkoj i barem ostvariti dio svojeg talenta, kojeg neupitno posjeduje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo