'U WEST HAMU SAM DOTAKNUO DNO' /

Nekad rekordno pojačanje Liverpoola danas uživa u francuskoj četvrtoj ligi

Image
Foto: Profimedia

Carroll je naglasio kako mu je najteže bilo u vrijeme boravka u West Hamu gdje ga je vodio bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

12.10.2024.
18:44
Profimedia
VOYO logo

Francuski velikan Bordeaux se nakon stečaja našao u četvrtom razredu engleskog nogometa, a jedno od ovoljetnih pojačanja bio je bivši engleski reprezentativac Andy Carroll. Visoki centarfor zabio je četiri pogotka u dva nastupa u francuskoj National 2, četvrtom rangu francuskog nogometa i postao viralni hit u Engleskoj.

Image
novi angažman za napadača /

Andy Carroll potpisao dvomjesečni ugovor u Championshipu

Image
novi angažman za napadača /

Andy Carroll potpisao dvomjesečni ugovor u Championshipu

Carroll je priznao kako uživa u mirnom životu u francuskoj vinskoj pokrajini nakon teških perioda u životu u Engleskoj, a naglasio je kako mu je najteže bilo u vrijeme boravka u West Hamu gdje ga je vodio bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio mi je to najteži period u karijeri, bilo je vrlo stresno. Tada sam bio na dnu, sve je bilo crno. Kada ste igrač, sve što želite je biti na terenu i igrati, a onda čujete kako navijači o vama govore da ste stalno ozlijeđeni i da biste trebali u mirovinu. Tada ste povučeni u sebe i samo želite izaći iz te ljušture. Srećom, izvukao sam se i sada uživam igrajući nogomet i za to sam plaćen.", otvorio je dušu napadač za kojeg je Liverpool 2012. godine izdvojio 15 i pol milijuna eura.

'Nisam tu zbog novca'

Image

Prema navodima engleskih medija, Carroll je u Bordeaxu na plaći od "samo" 750 funti tjedno, ali ga to ne smeta: "Želim završiti karijeru redovno igrajući. Nisam tu zbog novca, najvažnije je da uživam u životu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andy Carroll ja nakon neuspješne epizode u Liverpoolu, tresao mreže u Premier ligi za Newcastle i West Ham. U poznijim igračkim godinama okrenuo se nižim ligama, u Engleskoj je nastupao za West Brom i Reading, a sada je u Bordeauxu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rasprodan Maksimir za Škotsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo