NEKAD JE BIO PRVI DINAMOV NAPADAČ, A SAD NE SLIČI NA SEBE: / 'Ne osjećam se povezanim s ostatkom momčadi'

Image

Prije dvije godine predvodio je Dinamov napada, a sad je Angelo Henriquez potpuno u drugom planu.

15.5.2017.
9:26
VOYO logo

Ovu sezonu 23-godišnji čileanski napadač najradije bi zaboravio, u ukupno 28 nastupa zabio je samo dva gola, protiv Cibalije u prvenstvu i Velog vrha u Kupu. Premalo za napadača kojeg je Dinamo doveo iz Manchester Uniteda i koji je prve sezone oduševio sve u Maksimiru.

'Prve sezone sve je bilo odlično'

"Prve sam sezone sve je bilo odlično, odigrao sam gotovo sve utakmice, puno sam zabijao, zamalo bio i najbolji strijelac lige, a u klubu su odmah odlučili otkupiti moj ugovor od Uniteda, jer sam u Zagreb stigao na jednogodišnju posudbu", kazao je Henriquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamtit će Henriquez tu prvu sezonu u Dinamu. Iz današnje perspektive to se čini kao neki drugi igrač...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro sam krenuo, prije toga prošao pripreme s Unitedom. I Dinamo je tada imao sjajne igrače, tu su bili Eduardo, Brozović i Pjaca, koji su kasnije otišli u Chelsea, Inter, Juventus... Bilo mi je lakše igrati, pobjeđivali smo u serijama. Dobro sam ušao u sezonu, tako i nastavio", opisao je Henriquez.

'Veliki su problemi između navijača i Mamića'

Španjolcima je objasnio i što se to događa u Dinamu, klubu čija većina navijača zaobilazi Maksimir...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki su problemi između navijača i predsjednika kluba", kazao je Henriquez misleći na Zdravka Mamića.

"Zato stadion nikad nije pun, na što sam naviknuo igrajući za Universidad de Chileu. No, Dinamo je veliki klub, trebam biti profesionalac na terenu i izvan njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Henriquez ne "sliči" na sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam dosta pehova, a kad bih igrao nisam mogao dati sve od sebe. Nisam se osjećao povezan s ostatkom momčadi. Još sam se ozlijedio na zimskim pripremama, tek sad se oporavio. Sad se dobro osjećam, čekam trenerovu priliku".

'Rijeka radi odličan posao'

Henriquez je za španjolski radio govorio i o teškoj Dinamovoj situaciji u prvenstvu u kojemu je Rijeka nadomak naslova. To je vijest, čak i u inozemstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više ništa ne ovisi o nama, moramo pobijediti sve i tražiti kiks Rijeke. Oni već tri godine rade odličan posao, igraju jako dobro i sad im se sve to isplatilo. Mi smo imali tešku sezonu, promijenili tri trenera, ostali bez nekih važnih igrača. No, polako se vraćamo u formu", kazao je Henriquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo