MALO ČUDNO / Nećete vjerovati koliko Rebić zarađuje u Milanu: Najbolji igrač nije mu ni blizu, koliko bi on tek trebao dobivati?

Image
Foto: Profimedia

Ante Rebić jedan je od najplaćenijih igrača Milana

15.11.2022.
15:07
Profimedia
VOYO logo

Ante Rebić je od 2019. godine u Milanu, kada je prvo stigao na posudbu, da bi ga godinu kasnije i trajno otkupili od Eintracht Frankfurta. Bio je jako važan igrač Rossonera otkako je stigao u Milan, s time da je prošle sezone muku mučio s ozljedama i formom pa nije bio čest "gost" prve momčadi.

Image
SLAŽETE LI SE? /

Argentina bi napokon mogla otići do kraja, a Messi 'pod kočnicom' otkrio svoje favorite: 'Svašta se može dogoditi'

Image
SLAŽETE LI SE? /

Argentina bi napokon mogla otići do kraja, a Messi 'pod kočnicom' otkrio svoje favorite: 'Svašta se može dogoditi'

Ove sezone je situacija drugačija: Rebić igra puno više, a svojim se igrama pokazao u dobrom svjetlu, pogotovo pred kraj polusezone. U 14 nastupa do sada postigao je tri pogotka i dodao dvije asistencije. Rebić je važan kotačić Milana, ali nećete vjerovati koliko bivši hrvatski reprezentativac zarađuje, pogotovo kada se u obzir uzme plaća njihovog najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dello Sport je objavio koliko godišnje zarađuju igrači aktualnog talijanskog prvaka, a naš Rebić se našao u samom vrhu.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Čudna lista

Prvi na listi je kapetan Theo Hernandez koji godišnje zaradi četiri milijuna eura. Sjajni francuski lijevi bek je i drugi po vrijednosti u momčadi, vrijedi 55 milijuna eura, a skuplji je samo Rafael Leao, vjerojatno najbolji pojedinac Milana čija se vrijednost procjenjuje na 85 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Upravo Leaova plaća iznenađuje, pogotovo kada se uzme u obzir tko zaradi više od njega. Odmah iza kapetana Hernandeza je naš Rebić, koji, kao i Sergino Dest, Fikayo Tomori, Olivier Giroud i Divock Origi, zarađuje 3.5 milijuna eura godišnje. Leao se pak nalazi tek na osmom mjestu s još nekoliko suigrača, a godišnje zaradi tek 1.5 milijuna eura što je poprilično smiješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je primjerice ove sezone postigao sedam pogodaka i dodao devet asistencija u 20 nastupa, dok je prošle sezone kada je Milan bio prvak u svim natjecanjima skupio 42 nastupa u kojima je postigao 14 pogodaka i podijelio 12 asistencija. Također, bio je i proglašen MVP-em Serie A u kojoj je postigao 11 golova i podijelio deset asistencija.

Image
Foto: Profimedia

Rafael Leao

Lista najplaćenijih igrača Milana:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Theo Hernandez - 4 milijuna eura
Ante Rebić, Fikayo Tomori, Serginho Dest, Divock Origi, Olivier Giroud - 3,5 milijuna eura
Alessandro Florenzi, Sandro Tonali - 3 milijuna eura
Mike Maignan - 2,8 milijuna eura
Timoue Bakayoko - 2,5 milijuna eura
Charles de Ketelaere - 2,2 milijuna eura
Davide Calabria, Pierre Kalulu - 2 milijuna eura
Simon Kjaer, Rafael Leao, Rade Krunić, Alex Saelemaekers. Ismael Bennacer, Aster Vanckx, Brahim Diaz - 1,5 milijuna eura
Ciprian Tatarusanu, Tommaso Pobega - 1,2 milijuna eura
Ballo Toure, Matteo Gabbia, Yacine Adli, Zlatan Ibrahimović, Junior Messias - milijun eura
Antonio Mirante - 900 tisuća eura
Malick Thiaw - 800 tisuća eura
Marko Lazetić - 300 tisuća eura

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo