NEĆE VALJDA OPET OTIĆI NAKON SVEGA ŠTO JE NAPRAVIO OVE SEZONE? / Poznato je što će biti sa Zidaneom na kraju sezone

Image
Foto: Profimedia

Detronizirao je Barcelonu, stvorio sjajnu igru, probudio je Karima Benzemu, vratio u život Luku Modrića

23.7.2020.
15:30
Profimedia
VOYO logo

Iako je u početku sezone bilo podosta sumnje u sposobnost Zinedinea Zidanea da s Real Madridom osvoji ligu i možda Ligu prvaka, na kraju je ispalo da je Francuz napravio možda i najveću senzaciju u Španjolskoj ove sezone. Detronizirao je Barcelonu, stvorio sjajnu igru, probudio je Karima Benzemu, vratio u život Luku Modrića, promovirao brojne mlade igrače... Sve u svemu Zidane je napravio sjajan posao i čini se da će zbog toga biti nagrađen.

Prije dvije godine napustio je klub nakon treće uzastopne titule u Ligi prvaka, praktički na vrhuncu, ali ove godine nećemo gledati taj scenarij. Bez obzira na to osvoji li ili ispadne u Ligi prvaka već u osmini finala protiv Cityja, Zidane će, kako tvrdi Marca, ostati trener Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid CF's Zinedine Zidane during La Liga Real Madrid v FC Barcelona football match at San Bernabeu stadium in Madrid, Spain, March 1, 2020. Real Won 2-0., Image: 502260226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Manu R.B./AlterPhotos/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Navodno su Zidane i predsjednik Florentino Perez dogovorili nastavak suradnje, a indirektno je to Perez potvrdio i nakon osvajanja titule.

"Zidane je blagoslov za Real Madrid", rekao je Perez. Dakle, Zidane sigurno ostaje barem do 2022. godine, do kada mu važi ugovor, a dalje će se možda raspravljati i o produljenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo