'NE ŽELIM SE KLANJATI PEDOFILU, SILOVATELJU I ZLOSTAVLJAČU': / Nogometašica protestirala tijekom minute šutnje za Maradonu

Odlučila je sjesti na travnjak i okrenuti leđa u suprotnom smjeru kako bi izrazila nezadovoljstvo veličanjem Maradone

30.11.2020.
8:53
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Proteklih dana cijeli nogometni svijet na neki svoj način odaje počast prerano preminulom velikanu Diegu Armandu Maradoni. No, jedna je nogometašica odlučila prosvjedovati protiv slavljenja legendarnog Maradone i to baš prilikom minute šutnje.

Paula Dapena, nogometašica Viajes Interriasa, uoči utakmice s Deportivom, odlučila je sjesti na travnjak i okrenuti leđa u suprotnom smjeru kako bi izrazila nezadovoljstvo veličanjem Maradone, a kasnije je pojasnila i zašto.

"Prije nekoliko dana, kada je bio Dan eliminacije rodnog nasilja, ovakve geste se nisu radile i ako tada žrtve nisu dobile minutu šutnje, ja neću to raditi za zlostavljača. Neću stajati mirno za silovatelja, pedofila i zlostavljača, nego ću sjesti i okrenuti leđa. Da bi se netko smatrao velikim igračem, mora prije svega biti čovjek i imati vrline važnije od vještina s loptom, za koje je poznato da su kod Maradone bile spektakularne", pojasnila je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali