'NE ŽELIM SE KLANJATI PEDOFILU, SILOVATELJU I ZLOSTAVLJAČU': / Nogometašica protestirala tijekom minute šutnje za Maradonu

Image
Foto: Screenshot

Odlučila je sjesti na travnjak i okrenuti leđa u suprotnom smjeru kako bi izrazila nezadovoljstvo veličanjem Maradone

30.11.2020.
8:53
Screenshot
VOYO logo

Proteklih dana cijeli nogometni svijet na neki svoj način odaje počast prerano preminulom velikanu Diegu Armandu Maradoni. No, jedna je nogometašica odlučila prosvjedovati protiv slavljenja legendarnog Maradone i to baš prilikom minute šutnje.

Paula Dapena, nogometašica Viajes Interriasa, uoči utakmice s Deportivom, odlučila je sjesti na travnjak i okrenuti leđa u suprotnom smjeru kako bi izrazila nezadovoljstvo veličanjem Maradone, a kasnije je pojasnila i zašto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nekoliko dana, kada je bio Dan eliminacije rodnog nasilja, ovakve geste se nisu radile i ako tada žrtve nisu dobile minutu šutnje, ja neću to raditi za zlostavljača. Neću stajati mirno za silovatelja, pedofila i zlostavljača, nego ću sjesti i okrenuti leđa. Da bi se netko smatrao velikim igračem, mora prije svega biti čovjek i imati vrline važnije od vještina s loptom, za koje je poznato da su kod Maradone bile spektakularne", pojasnila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo